Ursuleti & ursulete de novdec2010(3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

elfica te pupam suntem aici in umbra astaptand sa mai scrie cate una dintre voi. te imbratisez si iti urez sarcina usoara si cand poti sa ne anunti si pe noi poate punem o majoreta.

si eu nu pot sa ma despart de dc il iubesc, inseamna mult pentru mine

juniorii sunt bine, pot sa spun ca se adapteaza bine la programul gradi, cresa, inclusiz mititica anto cu ochii ei de caprioara. cand vede cresa zice decat un lung mama si ma strage tare, tare in brate, imi sfasaie inima da induram si mergem inainte.
noi la jucarii inca ne certam pe ele gen vror aceeasi masina si nu da niciunul inapoi si pace de obicei cedeaza dimi, dar imi pare rau de el. mi-ar placea sa poata sa se impuna. ii place la noua doamna.
mi-au pictat toti peretii cu niste creioane cerate colorate, dar sincer nu ma deranjeaza pe hol e locul preferat facut de anto cu carioca cand a vazut tasu "ma antonia ca facusi mai tata....." apoi tot el "ia uitate si tu totusi facu simetric"
le duc dorul sa ii mai iubesc mai mult, da recuperam cand pot

va imbratisez

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

deci scoatem motatele ptr Elfica


Hai Elfica


si mai scoatem si ptr Cristale ptr ca si ea trebuie sa nasca


Hai Cristina
Hai Bebe Anna


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

A nascut Cristale ieri pe Bebe Anna de 4000g!!!!

Felicitari Cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Buna tuturor!

Sunt o mamica de doi prichindei, unul de 3 ani si 7 luni, unul care va implini 4 luni la sfarsitul acestei saptamani! Am fost si eu activa pe forum in 2009-2010, dar apoi am renuntat sa mai scriu... si-mi pare rau, mai ales cand vad ca mamicile de ghiocei 2009 au ramas un grup frumos si unit!

Deoarece locuim intr-un apartament care devine de la o zi la alta mai neincapator, am decis sa daruim lucrurile pe care nu le folosim, este vorba despre lucruri noi sau aproape noi, pe care ori le-am cumparat sub impulsul momentului ori le-am primit.

Va astept pe blogul meu, reclama - reclama mascata , poate veti gasi lucruri pe gustul vostru, este vorba despre haine, incaltaminte, accesorii, lucruri pentru copii, etc.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Multumesc tare mult, dragelor, abia azi am intrat si eu si vad galeria voastra! Inca sunt 2 in 1, iar miercuri e termenul, dar vad ca niciun semn, se pare ca ii place tare mult in burtica la mami. De la o zi la alta tot ma gandesc ca vine si tot nu mai vine. Maine seara cred ca merg la un control, sa vad ca totul e bine si care e situatia. Acum sunt in dilema, am doi medici la care pot apela. Ca Hamid era in concediu intre 1 si 15, de maine mai mult ca sigur ca il gasesc, doar ca el era adeptul operatiei programate si daca ma duc la el la control, sigur zice ca ma taie. Celalalt a acceptat fara probleme cezariana la cald si ma pot duce maine seara la el la cabinet la consult. Doar ca mi se pare incorect fata de Hamid, care mi-a urmarit sarcina, sa il las cu ochii in soare, fara sa ma pot revansa, cand el a supravegheat sarcina propriu-zis (chiar daca m-am dus la el doar de 3-4 ori, nu mai mult si nu mi-a facut nicio eco - nu m-am dus la privat, iar la camera de garda prefera doar controlul pe masa, nu si eco). Dar suficient i-am tras teapa lui Haiduc la prima sarcina, nascand la Constanta, macar la Hamid sa o duc la bun sfarsit. Cum sa fac? Sa ma duc maine la control la celalalt si totusi cand e sa nasc sa il sun pe Hamid? Sper sa se aleaga de la sine calea, sa nu poata unul din ei, sa nu raspunda cand m-o apuca, nu stiu... Poate in seara asta / noaptea asta nasc si se rezolva de la sine, ca Hamid zicea ca e indisponibil inclusiv pe 15. Sa vedem! Va anunt, nu va faceti griji! Sper sa fie totul bine, bebelina sanatoasa si sa ma recuperez rapid, ca prima data, cand de a doua zi dupa ce m-au adus in salon am fost ca noua!

Va pup pe toate si va multumesc ca imi sunteti alaturi si de aceasta data!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Elfica, eu as merge la medicul care mi-a urmarit sarcina. Oricum, e riscant sa lasi o persoana care are deja o cezariana sa depaseasca termenul. Mai ales ca la tine e distanta mica intre cezariene.
si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Va invitam la o felie de tort din partea lui Patrick!
Nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul. Printul meu are 2 ani...e o minune de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

La multi anisori Patrik! Sa cresti mare, sanatos, si sa ai parte numai de bucurii!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

corina LA MULTI ANI! lui Patrick sa creasca mare si sanatos

La multi ani! si celorlati ursuleti si ursulete care s-au serbat sa fie sanatosi si iubiti

cristale felicitari, bun venit Bebe Anna de 4000g! recuperare usoara si sa veniti cat mai repede acasa

elfica sunt in acceptiunea corinei neaparat sa te vada un doctor nu e ok sa te tina dupa termen mai ales la cezariana, mai consulta si un al 2-ea specialist. pup si scot motatele


stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

La multi ani Patrick!!!!!!!





Hai Elfica!!!! Hai bebita Simona!!!!!!




Mergi la inceput