Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana_nt spune:

Neatza mamici
Haideti la cafeluta.Eu m-am trezit de pe la 7.30 cu toate ca mi-am pus ceasul sa sune la 8.Oricum nu a apucat sa sune ca s-a trezit si piti pe la 7.50.Acu sa va zic de ce m-am trezit eu asa dimineata:ca sa imi fac rezervare pe diseara la kangoo jumps.Deci e criminal sa prinzi la astia.Tre sa suni de la prima ora sa iti faci rezervare pt ghetele alea.Am sunt 3 zile la rand pe la 9-9.30 si deja nu mai aveau.Asa ca azi m-am ambitionat si m-am trezit si eu devreme.Si am gasit ghetute .Asa ca diseara bag tare.
Aseara am fost tot la sala dar la aerial yoga.A fost foarte tare.Nu faci efort cine stie ce dar te relaxezi maxim.Cred ca o sa ma mai duc.Oricum mai sunt cateva activitati la care vreau sa ajung:zumba,rebound aas,pilates,steel pilates si mai sunt cateva.
M-am gandit in prima luna sa incerc tot ce au ei pe la sala si apoi sa ma axez mai mult pe una din activitati,sa vedem ce imi place mai mult.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_nt spune:

Am uitat sa va zic de pitix.E uimitor cum fac ei progrese de la o zi la alta .Pana mai ieri alaltaieri nu statea in fundulica fara sa se spijine intr-o manuta iar vad ca acum sta foarte bine,fara sprijin .I-am amenajat de aseara un spatiu mai mare de joaca in sufragerie.Am pus o plapuma peste covor si niste paturi ca sa poata patrula mai in voie decat in pat unde mereu mereu se ducea spre margine si vroia sa coboare in cap direct.A inceput sa mearga si timid de-a busilea.Of parca parca incep sa vad soarele si pe strada mea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Mirela la fel mi-au ps si mie de trei ori saptamana trecuta, niste picaturi de dilatare. dar acum sunt bine. Am auzit ca ne faceti o vizita in curand? Am inteles ca au vorbit baietii..
Mona noi la masa de seara mancam cereale sau iaurt cu biscuiti. si eu caut idei pentru diversificarea mesei de seara asa ca sugestiile sunt bine venite!
Elenaeu sunt sigura ca totul va fi bine!!!!
Albinuta ma bucur ca v-ati distrat la munte! Noi deja am inceput sa ne gandim la mare, adica ne uitam dupa oferte.
Deea din pacate nu stiu nici un medic de acest gen. poate fetele din Bucuresti sa te ajute1 Multa sanatate! dar cine ti-a dat ventolinul?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata gagici!
Deea, imi pare rau ca ai robleme cu puiul, sper sa se rezolve rapid. eu, din pacate, nu cunosc medici in acest domeniu...
Elena, eu tot sper sa nu ai endomerioza... Cand te duci la specialist? In punctie consta analiza de confirmare?
Bravo Roxana, ptr initiativa... Eu am asa o leneee...
Albinuta, felicitari ptr dintisori! Ia o kfea si de la mine, ca nu stiu cum mai poti!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Neataaaaa! Hai animarea Vine primavara (in visul meu)
Buna cafeaua!

Noi suntem mai bine, parca nu mai respira asa greu, nu stiu ce sa zic, si bubele au mai disparut, i-am dat doar 2 ml de aerius acum 2 seri... sper sa fie bine. Mucii din nas nu au disparut si nu merg nici trasi cu bb. Eu aud ca ar avea decat intr-o nara, nara cu care s-a nascut tesita, inchisa. Sapt viitoare merg la orl, si am gasit si 2 medici alergologi cu bune recomandari pe net si ii iau pe rand. Asta e, trebuie sa fie bine, nu are cum!

Roxanica, de ce oare ai tu impresia ca daca merge de-a busilea o sa fie mai usor mama draga? Pooiii sa-ti spun eu ca duracelul meu nu mai sta o secunda locului? Sa-ti spuna si restul mamelor ai caror pici merg in fuga de-a busile, se ridica in picioare de orice prind, se agata de tot, rup plantele ...etc
Acum stau si ma intreb de ce atunci cand era bebe mic si statea numai pe spate imi doream cu ardoare sa-l vad in fund, in piciore? [:-))))] Parca mi-e dor de starea lui linistita de atunci, dar imi place si cand i-l vad cu zvac in el...ufff

Azi vin mamaile si tataile la mine!!! Doamne ce tambalau va fi!
V-am zis ca una dintre ele l-a pupat pe gura? Sa mor si alta nu! Cica de drag si cica asa mi-au facut si mie cand eram mica
Nu va mai spun ca ma dispera sa-i dau "platagea", adica gogonele acre ca eu asa mancam, ciorba acrita cu zeama de varza si altele, plus ca neaparat trebuie sa-i fac o surioara

Ma duc sa-i pregatesc masa printului! Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Dati kafiaua incoace!

Deeutzo,faza asta cu surioara mi se pare de coma...! Nici nu am apucat sa ne dezmeticim bine, ba nici la eco n-am ajuns sa vad daca s-au reparat pe acolo toate cele si gata..sa trecem iar la fapte? Eu le-as zice ca mai fac doar daca o sa fiu sigura ca ies gemeni

Stefulici, voi ce mai ziceti? Ce face puiucul?

Elena, dupa cezariana mi-a spus gineco ca am avut si eu niscai aderente pe care le-ar fi curatat. La momentul ala nu prea m-a interesat subiectul, insa stiu ca m-a intrebat adca aveam dureri la CM, anexite netratate sau vreo laparoscopica. Cert este ca dupa nastere, nu am mai avut nicio durere la CM .
O sa merg si eu la eco in martie- sper.

Va pupic pe toate!

LE: Mona, bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_nt spune:

Deea zic si eu ca e mai usor,un pic,ca nu il mai car non-stop in brate.Cele 9 kg si ceva ma desalau efectiv.Acum are interes sa mai stea si el pe jos ca a descoperit treaba asta si ma mai refac si eu de spate.Stiu ca o sa fie si de acum solicitant dar mie mi se pare pe zi ce trece mai altfel,nu asa plictisitor si enervant cum era cand era mai mic.Vroia numai in brate,numai in prezenta mea non-stop,cum il lasam o clipa urla de ziceai ca il tai.Acum sta si 10 min singur si se uita la desene.L-am lasat pe jos prin sufragerie si juma de ora nici nu m-a bagat in seama: se juca,se mai uita la desene.Dar m-a lasat in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Albinuta, ce sa facem? Cam la fel: treziri dese noaptea... Azi ne-a iesit al 6-a dinte
Cu mancarea greu, dar insistam. Rabdare si tutun, insa nu fumez, poate ar trebui!
Nu area am avut noutati, de aia nu am mai scris! Multumim de intrebare!
Deea, bine ca s-a mai rez cu aerius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna scriu repede de tot
Elena eu am avut/am endometrioza. In 2004 am pierdut trompa si ovaryl stang din cauza unui enorm chist endometriozic care a crescut in interiorul trompei si a rupt-o.
Ceea ce spui tu este faza grava a bolii cu dezvoltare de tesut endometrial inafara uterului, mau precis pe organe.
Ceea ce mi se pare cuudat: endometrioza nu se depisteaza ecografic! Doar laparoscopic. Desi sunt muuuulti dr care fac pe desteptii. In plus si mai ciudat este ca o sarcina "vindeca" macar pt cativa ani endometrioza pt ca rupe ritmul de refacere/sangerare a tesutului endinetrial acesta sybtiindu-se si chiar disparand de pe unde nu e locul lui. De altfel cand o sarcina nu e posibila, ca si metoda de tratanent se induce o menopauza "falsa" prin injectii hormonale - diphereline. Eu am facut aceste injectii in 2005 dupa operatie. Dar totu doctorii recomanda o sarcina pt vindecarea endometriozei.

Te pupmai investigheaza te rog. Plus ca durerile le ai numai la menstruatie cand practic se desprinde tesutul nu asa tot timpul
Papa

Noi suntem bine tit fara dinti
Bun venit Mona
Lma si sanatate Tavi de Deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:


Hey si de la noi!

Nu prea avem noutati, in afara faptului ca a intrat in greva foamei!

Vrea doar iaurt si lapte, atat. Deschide gura, ia prima lingura, vede ca nu e iaurt si gata...taraba s-a inchis, orice as mai face eu.
Stiu ca e o etapa, incerc sa o gestionez cum pot mai bine, dar e al naibii de frustrant.

Culmea, ca in ultimele 10 zile, care au coincis si cu greva, a luat 400g.
Nu stiu cum, dar asta ma ajuta sa ma mai calmez si sa am incredere in copilul meu. O stii el mai bine ce si cat ii trebuie.

Mona bine ai venit. O sa-ti trimit un PM cu datele conturilor noastre, ca sa pui poze cu minunea sa o cunoastem si noi.

Intre timp, cand poti, sa ne lasi datele voastre, dupa modelul de pe prima pagina, ca sa te inscriem oficial.

Va pup dulce pe toate, incerc sa intru si mai pe seara, acum astept sa se trezeasca piticul sa iesim afara ca e soaare si tare frumoas!

Mergi la inceput