Bobocei de septembrie-octombrie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Cresa se numeste busybees..au site http://www.busybees.ro/contact/. Zona e Parcul Circului- Tei.
Eu vreau sa ma duc intr-o saptamana, doua, ca idee....

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)



Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Micaela, sunt gospodina pe jumatate, mama mi-a dat foile de varza gata pregatite si umplutura, eu doar le-am pus impreuna .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Buna fetelor.
Eu va citesc mereu dar nu prea am timp sa scriu...
Mirabela, ma bucur foarte mult ca sunteti in sfarsit bine. Ai fost tare la faza cu patul, asta imi aminteste de reclama aia cu "hatana-ma", sper ca o stiti, daca nu sa nu ma consieratai nebuna.
Kytana, sper ca esti ok si te asteptam cu drag inapoi cat mai curand.
Carmen, este foarte misto ca la voi a nins, prin Muntenia este doar ploaie, cer innorat si ceata. Fetele tale sunt tare dragalase, m-am amuzat putin de faza cu "buca", imi amintesc ca asa eram cu cu sora mea mai mica, eu fiind mai mare faceam mereu misto de ea...ehe ce vremuri...
Fetele care au puiutii bolnaviori - raciti, va doresc insanatosire grabnica! plus un pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Asa...acum sa va spun de noi. Irinuca este bine in general, este cuminte, a fost putin agitata dupa vizita la ai mei, putin rasfatata dar in cateva zile si-a revenit.
Am fost joi la medic, am cantarit-o la 5 luni jumate are 7,200 kg, in ultima luna a luat 500 de gr, deci sunt multumita.
M-a intrebat daca am inceput diversificarea si i-am spus ca i-am dat doar suculete, asa ca mi-a recomandat sa incep cu supica "ca este deja maricica".
De ieri am inceput sa-i dau supa de morcovi,nu prea ii place, zeama o suge din lingurita, dar bucatelele de morcov le plimba prin gurita si apoi le scupia, asa ca mai incercam...de luni - marti vreau sa-i introduc si radacina de patrunjel sau pastarnacul. Cu fructele nu stiu inca cum o sa procedez, probabil cand se va mai obisnui putin sa inghita mancarea o sa-i introduc si ceva fructe.
Azi am facut o ciorba de legume si o mancarica de mazare cu canre de porc, plus clatite, dupa care am curatat aragazul si am facut ceva ordine prin casa...sunt franata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Am uitat sa va intreb ceva...acu' daca m-am pornit, greu mai ma opresc.
Am observat de ceva timp ca Irinei ii trosneste umarul sau omoplatul nu stiu sigur, atunci cand misca manuta, nu mereu doar cateodata; cand am fost la medic am uitat sa intreb, luata fiind de val cu diversificarea si restul. Am citit pe net si poate fi o carenta de calciu. Voi ce parere aveti? Ati patit chestia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Uitati aici un articol despre vasele in care gatim mancarea pentru bebelusi http://adelle.ro/materiale-sanatoase-pentru-gatit/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Salutare dragelor!

Gabi, multumim de intrebare. Maya mea doarme iepureste Ne culcam la 12. Pana la 6 se trezeste de 4 ori, apoi o iau lg mine si ne mai tzitzilim 2-3 ore cand pe o parte, cand pe alta.

Carmen, sa scapati de inamicii lungi si albi cat mai repede!

Noi am gustat azi prima mancare solida. la fel ca Oana, inopinanat, fata scaun, bavetica sau vreun alt plan. Mancam niste dovleac copt, mandra balisea langa mine si imi numara dumicatzii, si la un moment dat zic: ia sa ii dau si ei putin! Am pus-o in fund, am luat divleac pe deget si i-am dat. La inceput statea cu gura cascata, cu dovleacul in gura si nu stia ce sa faca cu el :))) dupa aia s-a prind si a inceput sa se intinda dupa degetul meu sa-i mai dau. La un moment dat il si plimba prin gura, o parte mai curgea, restul inghitea. Ce mai, am facut-o si p-asta! N-am inceput cu morcov cum e regula, nu i-am dat la pranz ci la 8 seara... Ma gandeam ca sa-i dau devreme sa pot sa urmaresc vreo alergie, apoi mi-am zis ca n-am auzit in viata mea de alergie la dovleac! Nu i-am dat mult oricum, asa sa linga si ea vreo cateva varfuri de deget Cred ca daca era in lingurita insemna vreo 2 maxim.
Maine mergem la Ikea sa iau sita, bavetele tot ce trebuie pt diversificarea ca la carte :))))

Azi am fost si la pediatra: la 5 luni jumate: 8.720 kg (acasa are 8.5), si 68.5 cm.

Trimit ca l-am inceput de 4 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata,fetelor.

Noi am fost ieri plecati toata ziulica si n-am mai intrat pe dc.

Carmen, multumesc de incurajari. Oricum termin azi cutia cu More milk si mai departe cum mai vrea si Dumnezeu, ca eu am facut tot ce-am stiut.

Oli, felicitari pt diversificare. Mai mergi pe blw sau faci o combinatie? Eu, daca ma gandesc bine, la cea mare am mers pe combinat, ca i-am dat multe "finger foods" imediat ce a putut sa apuce cu manuta.

Am o ora de cand stau langa asta mica, cu inima indoita, ca de pe la 4.30 tot tuseste si nu poate dormi. Are o tuse iritativa f enervanta si mi-e asa mila de ea.:(

Va pup pe toate si sper ca aveti un somn linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Neata,

A dormit fata mea exemplar, cum nu a mai facut-o de mult, 3+3 ore, apoi ... s-a trezit! Am leganat-o vreo 20 min, n-avea nici o treaba cu somnul! Am pus-o in patut si s inceput sa traga cu tunul! Am spalat-o si acum astept sa oboseasca de la carusel si huta-huta prin patut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Micaela, ce scump e Andrei! ce bine sta in fundulet si isi coordoneaza miscarile!

Norma, cum a dormit puiul?

Alina, felicitari pt masuratori! Mayei ii trosnea un umar la o #322;una, de fiecare data cand o luam in brate se auzea. Pediatra ne-a zis atunci ca e normal, e si ea om ... Acum nu-i mai trosneste de nu mai stiu cand.

Ana, sanatate piticei si sper sa nu se imbolnaveasca.
Cu blw nici nu stiu ... parca incep sa am dubii. Oricum dovleacul nu l-am pasat ca era super moale. Luam pe deget si i-l dadeam.

A mea face vocalize de zor in patut, somn ioc!

Va las si cafeaua cu ocazia asta!

Mergi la inceput