Bobocei de septembrie-octombrie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papelusca spune:

LML cu intarziere Paul si Roland! Totusi, aici e 24 seara, deci sper sa acceptati felicitarile!

LML pt sarbatoritii zilei de azi Calin de MIRABELA, Toma de IRIMELL si Giorgios de MORO_K.

MIRABELA, cum mai e Calin? ai inceput diversificarea? ce papa? David ce perle mai scoate?

OLIVIA, sa va fie de bine diversificarea! De ce ai dubii in leg cu BLW? Eu inca sunt hotarata...
L-am incercat si eu vineri pe Stefan, sa vad daca ar vrea sa manance. Mancam mango uscat si el se uita la mine si i-am dat o felie doar sa vad ce face. A plimbat felia dintr-o mana in alta si apoi i-a dat drumul, n-a dus-o deloc la gura. pfiu! m-am linistit, ca mereu cand mancam se uita fix si parca-mi sta mancarea-n gat, zic sa nu-i fie pofta .

KYTANA, sper ca esti bine. Ce mai face Luca? cum v-ati petrecut week-endul?

BOB, ce mai face Iris? Mi-ar placea sa mai intri sa ne povestesti, esti tare hazlie.

CARMEN, aseara ne-am uitat la 4 episoade din Suits, ne-am culcat la 12. Prima parte din primul episod mi-a placut cel mai mult.

Legat de scaunul de masina... aici e interzis sa ai copil in masina daca nu e prins in centuri in scaun. Deci la mine nu exista ca plange si nu-i place. Dar mai ales nu pot ca stiu ca nu e safe. V-am mai spus, la inceput pt ca plangea dadeam drumul la periuta de dinti electrica (chiar si sambata am folosit-o). Daca plange tare si nu se opreste, pur si simplu tragem masina pe dreapta, il scot din scaun, iesim din masina daca se poate, se linisteste si apoi inapoi in scaun si la drum! Daca plange iar - s-a intamplat-, atunci iar oprim si-o luam de la capat.
Acum iau o jucarie in masina, sa aiba ocupatie cat nu doarme.
STELA, la drum lung (de o zi) si Stef mai face urat, dar ne-am dat seama ca e rau cand nu-si face somnul. De exemplu: adoarme in masina si-l trezim sa-l luam in carut sau manduca sa intram in magazin. Adoarme in sfarsit acolo, il trezim ca-l punem iar in scaun. S-a intamplat penultima oara cand am mers in State, si de atunci suntem atenti si-l asteptam sa se trezeasca singur si abia apoi il/ne miscam.
Stela, faina poza si-mi place parul tau. Eu l-am tuns la nivelul urechilor pt ca-mi cadea si n-am vrut sa ma traga Stef de par. Oricum ma trage, apuca cu ambele maini si i se incalceste parul intre degete. Intr-o seara inainte de baie l-am dezbracat si-am inceput sa-l pup. Cand am ajuns la burtica lui, m-a apucat cu ambele maini de par si tinea asa strans... mi-au dat lacrimile dar si radeam, nu ma puteam desprinde deloc! I-am zis sotului, ca daca se pisa face direct in gura mea, mai ales ca radeam! Intr-un final mi-a dat drumul

va pup si va las o cafea si-o prajitura cu mere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata si de la noi,

la multi ani puiutilor sarbatoriti!

A facut si Calin 6 lunite!Pentru mine asta e primul moment de nostalgie .

Ar fi fost fain daca avea Ikea serviciul ala de care zici, Carmen.Cand am citit mesajul eram sa intru direct pe site.Ma enreveaza magazinele astea mari...adica daca vreau sa iau o chestie mica trebuie sa ma plimb pe acolo o ora. Sunt bune cand vreau si eu sa casc ochii si sa pornesc pe ideea ca iau o bavetica si sa ajung la casa cu sacosa plina...
Farmacia Tei are chestia asta cu comanda online si ridicata de la ei.Mi se pare practic, mai ales ca au spatiu mic..Ti le pregatesc ei si nu mai incurci lumea pe acolo cascand ochii.

La noi nu exista sa nu stea in scaunul de masina. E drept ca amandoi au fost cuminti, dar oricum nu as merge cu ei fara sa stea in scaun. David a avut niste crize cand era mai micut, de ajunsesem sa oprim din 10 in 10 km ca vroia la san, dar am vazut ca la el mergea sa ii cant sau sa ii punem CD cu cantecele de copii si sa ii cant tare...si sa plecam la drum cam cand erau orele lui de somn.
Si nu imi pun problema de cum conduce barbata'miu, ci de cum conduc altii. Sunt niste filmulete tare urate care circula pe net cu efectul pe care il poate avea si un impact de 40km/h asupra unui copil.

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)



Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mirabela, am luat de la Milupa cereale 7 korn. De alea ii dai si tu? Le-am luat sa le am in casa,dar ma tenteaza sa ii ingros o idee laptele de seara pentru ca se trezeste de dimineata cu foamea in gat.O sa vb si azi cu pediatra sa vad ce zice...La ea ultima masa a ajuns sa fie si pe la 6 seara si normal ca de dimineata ii e foame (la 8 cand se culca e satula asa ca nu mai mananca)

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)



Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Multumim fetelor pt urari, da facem 6 luni! Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul, uneori ma vad inca gravida. Ma bucur insa ca a crescut, interactioneaza cu noi, chiuie, se bucura cand il ridicam sus, e un copil tare vesel si cumintel, multumesc in fiecare zi lui Dzeu ca mi l-a dat si ca David il iubeste asa de mult, daca ma credeti, o data nu a spus ceva rau de el sau sa se supere pe el, sotul meu ii turna tot timpul cacaua in cap surorii lui de gelozie, acum ca o paranteza. Chiar zilele trecute a venit de la scoala si mi-a zis ca la engleza a trebuit sa deseneze cel mai bun prieten si l-a desenat pe Calin, era asa de mandru de el si pe mine m-a apucat plansul de fericire. Nu ca n-ar avea prieteni dar il iubeste f mult. Mi-a mai zis ca-i place sa fie bon-ul meu cand eu mananc, sa-mi tihneasca si mie mancarea. Sunt asa de dulci, multumesc Doamne ca-i am sanatosi!

Si acum ca m-am intins ca o placintutza, va invit la un tort de mere, o cafea sau un fresh de portocale. Si o pizza cine doreste.

Si inca ceva, ieri Calin a stat in fund, vedeti pozica. Tot se ridica singur si eu il turteam la loc, pana cand am zis hai sa vad ce face, doar n-o sta in fund, tot ziceam ca e mic, David a stat la 7 luni, si l-am pus si a stat!!!!!! Cateva secunde bune, i-am facut si poza!

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,

Multumim de urari , le primim si pe cele din CA . Am avut o noapte ca toate celelalte, treziri numai pentru tzitzi si dupa prima trezire nici nu m-am dus sa il mai pun in patut, imi era prea lene.
Olivia, deci ai inceput si tu diversificarea , mai stau si eu 2 saptamani si incep distractia. Acum incerc sa fac rost de un scaun, nu prea vreau sa cumpar unul avand in vedere ca nu imi va mai trebui in viitor.

Kytanut te asptem printre noi, ne lipsesc posturile tale . Ce mai face Luca, ne este dor sa ne povestesti despre el.

Bob hai poate te gandesti sa revii printre noi, gasca de mame stresate, obosite, uneori nervoase dar FOR EVER fericite si implinite.

Va puup, ma duc sa mai fac ceva pana Paul ma striga .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neatza si de la noi!

LML sarbatoritilor! David e un fratior asa dulce, Mirabela!

De bine ce m-am stresat ca nu adoarme Matei, azi m-a suprins placut, l-am pus in carut cu Yupi, noul lui iepuras, pe care-l ia in brate, ca nu-i prea mare si e moale, si suzi in gura si a adormit Deci, se intrevede o raza de speranta. De dormit noaptea dormim impreuna, ca am observat ca asa nu mai sta treaz cu orele. Se trezeste intr-adevar de vreo 5 ori, dar adoarme repede la san. Azi-noapte doar la 4 a fost nevoie sa ma ridic sa-l legan usor.

De cand papam morcov face kk mai bine, de doua ori pe zi. Cate zile sa-i dau morov? Azi ar fi a 4a... Cat sa stau pana-i bag si alta leguma?
Auzisem variante de la 4 zile pana la o sapt.

Stiu si eu fetelor ca-i riscant cu scaunul, mai ales ca vorbim de inconstienta altor soferi si ca la un bebe orice contact, cat de mic e periculos :( Dar Matei cand plange se inroseste, transpira, se ineaca, face urat de tot... eram pe drum national si era super curent p-afara, Matei era deja transpirat, imediat transpira cand plange, altfel in scoteam si eu din masina. Intr-adevar, e lipsa somnului si la el motivul pt care-i asa agitat. La dus n-a vrut sa doarma, desi l-am pus la san, doar s-a calmat. A dormit la pranz juma de ora, cand eram acasa la prieteni si inca juma de ora cand am intrat in ikea... atat pana la 7 seara, la drumul de intors cand iarasi l-am pus la san... deci clar a fost oboseala de vina... si caldura... Off, incerc sa-l mai duc la tara, ca ajungem in 20 de minute, sa se mai invete cu iesirile. Ma bucur ca azi se anunta frumos afara, abia astept sa iesim cu carutul


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Si daca tot ploua afara si am dat in melancolie azi, ma tot gandesc cat de repede trece timpul si parca nu reusesc sa ma bucur cum ar trebui de bebelush, zilele trecute ma uitam la pozele cu David de la 6 luni si parca nu-mi mai amintesc nimic... as vrea sa pastrez momentele astea frumoase alaturi de bebe pentru totdeauna... ador cand scoate sunetele alea de chitaiala sa-i dau sanul, cand maraie pana reuseste sa-l prinda si suge cu placere, cand inghite lapticul, galgaind satisfacut... cand imi strange degetul cu manutza lui mica atunci cand papa sau cand ma prinde de bluza ca si cum ar vrea sa nu plec... ador cand lasa sanul satisfacut si-i ramane o picatura de laptic pe barbitza si intoarce capul sa i-l dau pe celalalt... ador cand il iau in brate si-i simt mirosul de bebe pur si curat, cand ii simt inimioara mica care ii bate lipita de a mea... ador cum se bucura cand ma vede de parca as fi tot universul lui, cand ma intorc la el dupa ce l-am lasat cateva secunde sau cel mult 1-2 minute, ador cum se uita la mine ca si cum ar fi indragostit pe veci de mine... ador cand noaptea chitaie discret in patut si sar ca disperata la el, cu ochisorii inchisi intinde boticul dupa san ca o ratusca dupa firimituri... desi ma doare spatele si nu pot dormi cat suge el dar nu as vrea sa se termine momentele astea niciodata... cand sunt suparata chiar atunci imi trage un zambet sau o gangureala, parca ma simte si vrea sa ma inveseleasca... ador cand sta in brate la mine cu fatzuca lui mica si fina lipita de a mea si ne uitam minute in sir pe geam la masinile care trec pe strada... ador cand nu mai vrea sa doarma dimineata si il intorc cu spatele la mine si facem "cuibushorul", se incalzeste la burtik mea si mai adoarme ceva vreme... ador cand pare suparat stand jos si ma "cheama" iar cand il ridic e asa de fericit de zici ca a cucerit Everestul... ador cand il pup pe gusha si rade in hohote cu glasul lui frumos si dulce ca mierea... ma bucur ca un copil care primeste o bomboana la orice lucru nou care-l face si doar un zambet ma face fericita... ador cand se uita de fiecare data asa de curios la fata mea de parca m-ar vedea pt prima data... si ar fi mult mai multe momente pe care le ador si nu as vrea sa le uit niciodata... ma uit la David cum a crescut si ma gandesc ca maine poimaine creste si el si-mi spune ca si-a gasit o fata care o place... dar asta e, o sa raman cu amintirile astea frumoase care incerc sa le pastrez pentru totdeauna in suflet...

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Mirabela,m-ai facut sa plang.Cat de frumos ai descris totul....Aceleasi trairi le am si eu.

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

http://www.facebook.com/#!/de.yshop.7 un add va rog ...

http://lb1f.lilypie.com/arhLp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Neata dragelor!

La multi ani Calin si Georgios!

Stela, 4 zile e arhi suficient. Noua pediatra ne-a zis 2-3 zile. Ideea e ca daca face o alergie, sa o poti observa.

Carmen, am gustat si noi altceva. O mai las o saptamana si apoi incepem serios operatiunea diversificare.

Kytanutz, cum a mai dormit Luca? Ce-ai mai gatit bun?

Bob, si mie mi-e dor de postarile tale amuzante.

Gabi, am asa niste dubii ca mi se pare ca e doar un trend. Citisem ca vezi Doamne, de ce sa dam bebeilor piureuri, ca ce? Noua ne-ar conveni sa mancam mancarea pasata? Nu ne-ar conveni, dar sa nu uitam ca mancarea noastra pana acum, in intreaga noastra viata (de6luni), nu a fost formata doar din lichide (lapte, apa, ceai). Bebeii toata viata lor de pana acum au "mancat" doar lichide si sa le dam dintr-o data solide, fara nimic intermediar, mi se pare trecerea can brusca. Cat de usor ne-ar fi noua sa mancam solidele fara dinti, doar in gingii? D-asta zic ca am ceva dubii cu blw. Trimit ca scriu de o ora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Olivia, imi place argumentul asta ''dar ce, tie iti plac piureurile''? Mie nu imi place sa mananac fara sare...ceea ce nu inseamna ca ii dau Sophiei.
Nu vad ideea de a compara un adult cu un copil care are cu totul alt sistem in formare....asa eu propun sa inceapa diversificarea cu o friptana de porc. Ce, mie imi place morcovul?

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)



Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput