Piersicute de iulie august (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Si LML tuturor sarbatoritilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

La multi ani sarbatoritilor.of si credeam ca azi nu mai mananc dulciuri dar la atatea bunatati nu ma pot abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Aliiii esti mortala

Wilton ce ti-a adus soacra
Fleur cum mai e vremea acolo?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Leti ce-o mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Ile, ninge un pic dar sunt temperaturi pozitive. Oricum e zapada o gramada si toata saptamana viitoare ninge iar.
Voi vad ca va pregatiti de 1 martie, martisoare...

Ada, si ce frizura voia Tudor sa ii faca lui Nectarel? La 9 luni zic eu ca pot sa-i dai iaurt fara probleme. Eric adora, ii dau iaurtele din alea mici.

Ioana si toate fetele, multumim pt urari si spunem si noi La multe lunite tuturor sarbatoritilor (Ana, Ana Grace, baietelul Inei).

Eric e asa si asa, tot il mai chinuie mucii, dimineata pe la 4 se trezeste iar plangand. Aseara am reusit sa il aspir cu bb, dimineata la fel, simte si el ca altfel nu se poate, saracutul. Sunt un pic ingrijorata ca mucii incep sa fie mai galbui. Habar n-am ce tratament sa-i dau. Eu ii dadeam pana acum Coryzalia si Oscilo.

Chiar, ce-or mai face fetele "noi", Wilton, Ancader, etc., sper ca nu ati fost doar niste aparitii "meteorice" fetelor si ne mai scrieti din cand in cand despre voi si mai ales despre bebeii vostri.

Aruba, te simti mai bine?

Vera, ai iesit din butoi?

Porumbita, totul ok?

Michelle, Dannett, Beatrice, Ned, helllooou!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ioana, eric nu mananca bine din cauza bronsiolitei. ieri a mancat doar 680 ml lapte. azi pare sa fie un pic mai bine si pana la ora asta a mancat 480 ml (e drept ca sunt cu biberonul dupa el de la 6 dimineata si ii dau la 2:30 - maxim 3 ore sa bea cate 120 ml maxim).
i-am scos solidele, ca imi e clar ca are dificultati la inghitire (n-o sa fie un capat de lume daca nu mananca cateva zile fructe si legume - acum important e sa bea mult lapte, ca a mai facut si ceva febra ieri si azi si are mare nevoie sa fie hidratat, altfel tre' sa mergem la spital sa ii puna perfuzii).
azi noapte a dormit in carut - nu putea sa respire bine si se infunda cand era in pat; nu stiu ce ma faceam de nu aveam carutul sport pt 1 singur bb, ca (,) "caleasca" de gemeni e f greu de manevrat in casa (aproape imposibil in dormitoare).
de cand cu virusul asta a pierdut 80 grame in cateva zile, dar nu e o tragedie; brosniolita asta tare agresiva mi s-a parut.
sa nu mai zic ca eu si sotul suntem copti de gripati dar nu avem decat sa o ducem pe picioare.
lui marc aproape ca i-a trecut; macar s-au injumatatit grijile, ca sa zic asa.
fleur, sanatate multa lui eric si sa sper sa se limiteze doar la mucisori.
cred ca de folos ar fi niste aerosoli. dr asta specialista in urgente spunea ca din toata schema de tratament cel mai mult conteaza aerosolii. siropurile, picaturile sunt aditionale.
ana, fleur, multumesc pt raspunsurile legate de "ma-ma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Fleur exact:

helouuuu


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

ciao fetele
LMA piersicutelor sarbatorite

noi azi am papat carnita, a acceptat-o din prima, i-am dat piept de curcan.
cu mucii suntem mai bine, febra a facut doar intr-o seara, apoi am primit augmentin.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Intru si eu la raport rapid, ca v-am tot citit, dar nu am avut timp de scris.
Doua lucruri importante am de spus: la multi ani sarbatoritilor de zilele astea si multa sanatate celor bolnaviori.
Fleur, sper sa treaca mai repede mucisorii chinutori.
Balanta, sanatate multa si voua si celor mici. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu trebuie sa fie sa fiti bolnavi toti 4. Scuze dar nu mai retin, tu nu ai mama/soacra sau alte rude care sa te mai ajute?
Despre noi....ce sa zic ca sunt cam pusa pe lamentari. Aurora e bine, papa marul cu o placere adevarata, dar morcovul nu ii place nici suc nici fiert si pasat. O sa renunt probabil pentru moment. As incerca cu dovlecel, dar cred ca la borcanel ca nu stiu de unde sa iau sa nu fie turcesc. Oricum, nu ma grabesc cu alimente noi ca miercuri facem vaccinul si vreau sa pot urmari reactiile bine. Din cate anticipez, iar o sa ii scada pofta de mancare.
Eu sunt prin butoi (apropo, Vera nu te-am gasit pe aici, sper ca ai iesit). Ma doare spatele infernal si abia merg. Cu mine adoarme fata peste zi in 20-30 minute si cu tati in maxim 5. Ma cam enerveaza toata lumea si imi sare tandara din orice. Colac peste pupaza am si o gramada de lucru la care momentan nu ii vad sfarsitul.
Reiau si eu apelul lui fleur si al lui ile....helloooooooooooooooou? Where is everybody?
Va pup si va doresc un weekend frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ca_mila, si pe eric l-a trecut pe augmentin, dar vad ca si azi a facut o data febra. 38.1, dar nah, e totusi febra. ce doza ia ana?
muraturica, multumesc
nu are cine ma ajuta dintre rude: mama e departe tare iar soacra si-a vazut nepotii de 4 ori in 7 luni jumate. de ce? nu stiu, e alegerea ei persoanala (bine, ea zice ca ar veni dar ba ca o dor picioarele, ba ca o doare capul, etcl). prefera sa se uite la pozele lor decat sa ii vada (locuieste tot in timisoara). de ajutor, nici nu mai zic - nu exista asa ceva (si nici n-a existat vreodata in 11 ani de cand sunt cu fiul ei - nici macar cand plecam cu lucrul in business trip cu lunile nu facea nimic pt sot).

Mergi la inceput