Strugurasi de Septembrie-Octombrie 2011 *10*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

buna fetelor !!!!
nana multumim pt rezervare!!!

Mihaela ce pot sa iti zic e ca eu una nu sunt fff atenta cu Iancu sau cu casa.Cu mine mai sta copilul murdar pana il schimb, mai dau mancarea in foc, clar in casa e vraiste totala.Si asta nu pt ca nu am grija de el ci pt ca atunci cand stau cu el coincide si cu timpul meu liber .Pe cand cu bona e alta dicutie, iese afara cat ii zic eu, copilul e schimbat de fiecare data inclusiv spalat la fundulet (eu nu am facut niciodata asta), in casa e luna, mai si calca. Ii pregateste mancare, il culca ,se joaca cu el.La desene se uita , dar si cu mine e la fel deci nu am impus alte reguli. Dar exceptia e ca ea este la munca , si pt asta e platita, daca nu isi face treaba corespunzator apelam la altcineva, in schimb pe mine nu ma schimba nimeni .Sper ca m-am facut inteleasa.

Sei mult sex , asta e cheia marilor succese .

Acum despre morfologie : bebe e perfect sanatos , si marisor dar surpriza i-a crescut cuc , deci Ilinca e Ilinc . Acum nu mai stiu ce sa cred, dar na om trai si om vedem. Chestia e ca ecografiile au fost facute de 2 dctori diferiti si amndoi ok, asa ca vedem la a treia decizie , dar mai avem de asteptat.

Ma inotrc la munca si sper sa pot sa mai intru cat de curand.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 20+ Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

anca ma bucur ca Ilinc e bine sanatos
stii si tu ca nu conteaza sexul , sanatos sa fie
app , si mie la 12 sapt mi s a spus ca este fata , dar eu nu am luat o de buna ca mi s a parut mult prea devreme
la 14 sapt i am vazut fara doar si poate putza :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Am platit rezervarea, deci suntwm asigurate. Am negociat cu dna si am primit un apartament si o camera tripla la pret de camere duble. Eu vin cu propunerea - daca si fetele aunt de acord- ca apartamentul respectiv sa fie al lui Lali avand in vedere ca ei sunt mai numerosi.
Camady daca poti o adresa de mail sau un tel pe PM. Daca nu, nu.i bai.
Hai va mai pup inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Salutare fetolor!

Nanna multumim pentru rezervare! Abia astept, noi venim de vineri si luam camera dubla Eu pot sa-ti trimit banii in cont.

May, imi pare tare rau ca ati avut noapte alba si Bea e bolnavioara sper sa-i treaca repede

Off Athosik ce surpriza, bine ca ati fost la medic si ati depistat sinuzita, sa se faca bine repede!

Mihaela, din cate zici tu sunt intr-adevar multe patanii, oricum zici ca trebuie sa cauti bona, sper sa gaseti pe cineva care sa se inteleaga bine cu micutul. Intr-adevar depinde de persoana, dar si mie mi s-a intamplat sa am zile in care nu apus sa fac mare lucru prin casa, zile in care pur si simpul nu mai pot, sau nu mai am chef... Oricum eu cred ca sunt destul de relaxata

Anca, sa fie sanatos/sanatoasa asta e tot ce conteaza

Va pup pe toate



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_i spune:

Si daca tot veni vorba, stiu ca e improbabil dar stiti vreo bona buna libera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Salutare!

Camady - nu am apucat sa te sun, sper sa reusesc mine. Ref la varsta...ei...ma alint si eu. Am doar cu vreo juma de an mai mult ca tine ;-)

Mihaela - imi pare rau, dar eu nu stiu nicio bona. Noi am apelat la o agentie. Mult succes!

Anca - deci trebuie sa gasiti nume debaiat cu I.

Athosika - multa sanatate!

Va doresc o seara cat se poate de placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ce tare e Ilinca, i-a crescut si-un cuc

mihaela in Ianuarie si eu 2 oale, casa tot timpul e vraiste, adica adun si-n 5 minute e scos tot afara iar...ce varsta are mama ta? poate se simte coplesita cu responsabilitatea asta...

cu adaptarea: vorba vine, e un proces, la unii mai scurt la altii mai lung. aici cand incep copiii gradinita(e ceva foarte ciudat sa nu mearga la gradi in anul in care implineste 3 ani) se merge din septembrie, si se incepe cu 40 de minute pe zi, timp de 2 saptamani se face acomodarea asta graduala, indiferent daca copilul a fost la cresa full time inainte. Nu exista gradinite private, decat pana la 3 ani. deci nu ai optiuni. Si chiar si asa am vazut copii care dupa 1 an de zile mai plang la intrare. ce? voi nu va sculati cu fata la cearceaf cateodata si-ati prefera sa stati in pat in ziua respectiva? no, asa si ei...

Noa a adormit mult mai repede decat de obicei nitel calduta. i-am dat 1,5 paracetamol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broome spune:

Noi la fel suntem May, putini dinti (7 + o masea) si fara par :D Ne-a crescut putin la spate dar in fata greu de tot creste.. ma intreaba lumea daca l-am tuns :) Nu vorbim, avem doar un singur cuvant clar in rest bebeleceasca, face nazbatii, se catara peste tot, ieri a urcat pe o scara in curte 3 trepte.



Legat de gradinita, eu si daca as fi stat acasa cu copilu pana la 2, 3 ani tot l-as fi dus o zi, doua pe saptamana la childcare. Spun asta traind aici, poate daca eram in Ro altfel as fi gandit (in mod sigur:D) Motivele:

1 se poate juca/socializa cu copii de aceeasi varsta, atat cat o pot face ei la varsta asta, dar ce eu consider ca e foarte imp mai ales in societatea in care traiesc.

2 are acces la alte jucarii/carti decat cele de acasa

3 invata limba (noi vorbim romana in casa si asa vreau sa ramana)

4 invata cum sa se poarte in colectivitate

5 as avea si eu o pauza :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
trec direct la ce ma doare , e inchisa lista pentru munte? ca vrem si noi!!! uff, ma oftic ca am fost pana peste cap la munca si acasa n-am mai pornit laptop-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata mamici si mai nou burtici .
Ofer o cafea cu lapte calda .

Nanna cum procedam sa-ti dam banii pe avans? Multumim de rezervare, sper sa avem loc toate . Am deja emotii cu drumul, sigur o sa-mi scoata peri albi in masina....

Anca cred ca esti putin dezamagita ca nu e fata insa sanatos sa fie si cine stie ce se maivede la urmatoarea eco.

Broom sunt de acord cu tine ca e bine sa socilaizeze copilul cu cei de varstalui, altfel se dezvolta in colectivitate. Eu ma uitam la al meu ca e putin cam salbatic cand vine vorba de copii si asta acum dupa perioada de iarna cand a stat numai printre adulti. Sper sa vina caldura si sa iasa toti copii din casa si sa se joace impreuna. Asa ca nu stiu cum o sa reactioneze la munte cadn o sa fie atatia pitici, sunt foarte curioasa si nerabdatoare. O sa fie haos total .

Noi nu avem posibilitatea de a-l duce la gradinita decat la 3 ani, alta varianta nu exista, dar daca s-ar fi putut sigur l-as fi dus cate putin.

O zi buna fetele, la mine e ultima zi de lucru din saptamana asta ca maine avem liber

Mergi la inceput