Piersicute de iulie august (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Valy, imi pare rau. Cand ai timp si dispozitie, scrie si aici care e problema cu Sara. Sanatate multa si nu te lasa coplesita, f bine sa ceri si o a 2a parere, nici doctorii astia nu sunt infailibili si unii baga spaima degeaba in mame.

Rocsy, bine ai revenit, Natalia e o dulcica, sanatate multa si voua. Ca sa iti rezum rapid, multe din piersicute (si a mea) au avut probleme cu viroze, raceli boli ale copilariei etc in iarna asta lunga si nesuferita.


Ada, La multi ani si o pajiste de flori de primavara virtuale iti trimit! Sa fii sanatoasa, frumoasa si plina de viata asa cum te stim si sa te bucuri de cei doi copii minunati.

Ali, o sugestie: jaluzele sau perdele opace. Eu am perdele opace, jaluzelele erau prea scumpe, le-am luat inainte de Eric ca nu pot eu sa mai dorm daca patrunde o raza de lumina, dar tare bine prind si acum. Bine acuma, dl. Eric se trezeste zilnic pe la 6, dar asa e setat el, n-are legatura cu lumina...

I-am facut ieri orez cu lapte si mar (mersi Maria!), a mancat juma de castronel si cealalta jumate a rasturnat-o pe jos. Oricum, I-a placut, o sa incerc si blenduit, dar a papat si asa.
Azi i-am dat la gradi spaghete bologneze (la cutiuta), iar un castronel cu orez cu lapte si 3 fructe (para, banana, mango). De la gradi ii dau ei iaurt si cereale la fructe. Asta ca sa va faceti idee cam cat papa el in cursul zilei pana la 5. Seara ii mai dau o masa + san, dar solide papa putin cantitativ.

Aici s-a facut in sfarsit caldut (23 la amiaza vor fi).L-am imbracat pe baiat cu o geaca mai subtire (dimineata erau 12) dar cand m-am uitat la vestiar la gradi numai geci groase. Sunt eu nebuna?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Am uitat, Ioana, multumesc pt reteta de ciorba de salata. Vreau sa o incerc, pare f simplu de facut. (Aia a vecinei era cu sunca, omleta si nu mai stiu ce). Cata salata pui, o capatana sau mai mult?

Fetelor, stau de cateva luni cu un borcan de tarate in frigider. In weekend vreau sa cumpar borcan de 5l si sa incep sa umplu bors. Am inteles ca se poate da la bebei si stiu ca e f sanatos, mie in copilarie imi dadea bunica sa beau bors proaspat ca o limonada (cu un pic de zahar).

Antonia, eu nu am dat drumul inca la AC in masina, pornesc climatizarea simpla la mediu, intre cald si rece. Adica pornesc caldura, dar nu la maximum, ci la jumatate, rezulta un aer semi-caldut. Asta la temperaturi de 12-15 grade afara, la voi e probabil mai cald. Ai putea incerca AC la minimum orientat nu spre voi ci spre parbriz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Antonia, la bebe ii e cald cum iti e si tie si frig la fel. Deci daca tie iti e cald, si lui BB ii e cald.
Eu am dat deja drumul la AC in masina. E mai ok decat geam deschis ca se face vant si ala chiar nu e ok pt BB.

Valy, incearca Dr Robanescu la spitalul Obreja. Du-te acolo dimineata la ora 9-10 si o gasesti si te primeste ca nu e cu programare. Si tot acolo langa cabinetul lui dr Robanescu e sala de kineto unde poti sa o cauti pe Elena. E tare dragutza si daca ai nelamuriri te ajuta.
Oricum, nu te stresa, ca daca era sa ma iau dupa doctori, eu eram internata la 9 deja, atatea tampenii mi-au bagat in cap....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Fleur - eu pun 3 capatzani la o oala de 5L


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Hello,

Ada, la multi ani si aici! Multumim de tratatie!

Valy, din pacate nu stiu pe cine sa iti recomand. Ce ai patit?

Antonia, eu am dat drumul la AC. Il las orientat spre parbriz si picioare. Uneori am mai deschis si geamul, dar doar cand stationam. In mers, de la geamurile deschise in fata se face curent in spate unde sta pitik, asa ca mai degraba folosesc AC.

Aseara la 23.30 am comandat scaun de masina... dupa lungi cautari si dezbateri. De dimineata m-au sunat sa-mi confirme comanda si sa-mi spuna ca ajunge maine. Abia astept!

Ieri dupa amiaza am fost la Tei sa iau niste medicamente si am luat si retetele parintilor. Si sm stat la coada cu retete compensate 1 h. Mi se luase deja, se facuse 8 seara, sotul era cu Maya pe afara se saturasera si ei de dat ture... Am luat o apa de mare pt nas si acasa dupa ce i-am pus am vazut ca este pentru 18 luni+ M-am umplut de nervi. Nici eu nu am intrebat, nici farmacista ... asta e! O folosesc eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Apropo de papa pt bb. Meniul de azi a inclus:
-130-140 ml mar cu caisa DM
-150 ml piure cartof cu sfecla rosie + 60 ml Vita Hipp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Suntem in parc

LMA Ada!!

Meniul de azi
Mar cu fulgi de ovaz
Ciorba de stevie
Suc de porto
Gris cu Lp( aseara nu a vrut) / fiertura de ovaz, curmala si mar de la borcanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Valy, imi pare rau ca nu e in regula cu Sara. Sa ne povestesti daca vrei. Oricum, cere mai multe pareri, orice ar fi.
Caldura mare la noi.....
Meniul pe azi:
7- lapte 150 ml
10 - cam 100g para cu cereale de la Nestle
dupa i-am dat apa dar nu a servit
13- 140 g mazare cu pui+90 ml LP
17-140 g iaurt
ii mai dau dupa baie LP
Azi a fost o zi cum nu am mai avut la papa. Pana acu vreo trei zile nu manca mai mult de 30-40 g de solid. Am inceput sa o las sa isi bage mainile prin castron, sa faca cata mizerie vrea ea in scaunul de masa, sa imi ia lingurita, sa imprastie din ea....fac cu nervii cand vad ce mizerie iese, dar copilul mananca. Cantitatile sunt asa din ochi ca nu am ce cantari daca ea imprastie in toate directiile cu mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Fleur ce frumos e ericutu In poza de la avatar.nu l am mai vazut demult ca nu am mai intrat pe picasa.
Mersii de idee.chiar de dimineata m am apucat sa caut pe net ceva jaluzele...
Roxi sanatate fetelor...of of prin cate ATI mai trecut ...
Antonia noi Inca nu am dat drumu la aer.
Meniul de azi...
Dimi mar,banana iaurt
Pranz budinca din brocolli,dovlecel dupa reteta mariei care a avut succes
Mai vreau sa ii fac acum gris cu lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ali, sa cauti jaluzele opace (din lemn sau alte materiale speciale), ca prin alea albe de plastic subtire, obisnuit,intra lumina berechet.

Eu am fost in pauza de pranz sa mananc si sa ma plimb un pic in parc. Batea un vant al naibii dar tot mi-a prins bine.

Mergi la inceput