Mamici si gravi de gemeni- felicitari sugubina(52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Nici eu nu am avut cerclaj..si am anscut la 39+5 sapt..
Lucy..vad ca-i place Maiei sa-i pape piciorusul Marei..bun inceput de diversificare:)))))



Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Dragaica "Aici lumea nu se atinge de copilu tau, se uita, iti cauta privirea sa-ti dai acordul, se apropie si te intreaba daca se pot uita, de atins nici nu se pune problema."
Aici niste nesimtiti. Trec cu bbi pe strada si se minuneaza cand ii vad in carut, imi ating copii si ii si pupa ba pe mana ba pe fatza. Degeaba zic ca nu au voie se uita cu ura la mine. Cu Mina am fost la urgenta joia asta la 1 noaptea pt febra. A plans 1/2 h de la injectie. Mi se ia de lumea asta tampita. Nu stiu ce sa ma fac sa imi protejez copii de asa nesimtiti. Ah.

Bun venit gravidutelor. Sarcini usoare si la termen si bb sanatosi.
Sweet si eu am trait sarcina cu frica pierderii ei. Dar iti spun cum am rezistat: de fiecare data cand imi venea in minte ganduri stupide mi-am zis "Doamne am incredere in tine". Si la nevoie zic mereu asa.

Eu mi-am tinut puisorii impreuna in patut de 120/60 cm pana la 4-5 luni. Atunci Mina era cat latimea patutului si am instalat pe al doilea.
Nu am facut cerclaj. Daca si faceam nu stiu daca schimba situatia. Fata mea s-a programat singurica pt nastere.
Lumi, sugurbina superbe fetite. Sa va traiasca.
Eu nu stiu cate kg am avut ininte si nici dupa nastere dar acum sunt la 69 kg de la 56 pornite. De burta nu mai zic ca toata lumea ma intreaba cand nasc
Ah fetelor, am devenit nostalgica, mi-e dor de burtica de gravida.
Sanatate la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenacatalin spune:

buna fetelor,

bun venit noilor gravidute, sarcina usoara si la termen!

noi am fost iar la control azi, mai exact la eco :D. un bebe are 2,700kg si unul 2,300 kg, placentele au gradul de maturare 3, dar mi s-a spus sa stau linistita ca este totul oki.

ceea ce mi s-a parut ciudat este ca acum colul este de 3,4 cm. pana acum a fost 2.5 cm. e posibil sa se mareasca?

elena +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

pe toti bebeii si bebelinele foarte reusite...

eu la 22 sapt aveam colul 3,9 si la 23 sapt scazuse la 1,5 deci, a fost necesar...si bebeii mei sunt unul peste altul, fetita ffff jos, era cu capul in col..am murit de frica..si la contractii se vedea cum de impinge si scurteaza colul si mai mult..si acum tot jos este..nu o sa se mute deloc, acolo e placenta..si frateso apasa pe ea..

daca avem cerclaj nu inseamna ca nastem mai tarziu...daca incep contactiile..tb scos..sa nu rupa colul..si oricum firul se scoate inaine de termen

pt col conteaza mult si pozitia bebeilor intrauterin

si eu am facut 2 fiv-uri cu doctorita predoi...dar nu am avut noroc..am mai facut si hiperstimulare...groaznic pt mine...vreau sa uit

acum sunt bine si sper sa fiu pana la sfarsit..si fericita..

fluturas 27 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweet30 spune:

Va multumesc fetelor pt raspunsuri. Cred ca imi fac probleme degeaba, dar statul in pat de atata timp.....duce la paranoia, m-am plictisit si de tv, de carti, reviste,etc. Primele miscari le-am simtit la 19 sapt, parca am niste pestisori in burta. Ele sunt ok, mama lor e cam dusa ,,,,am impresia ca sunt prea mici, ca nu mi-au crescut destul de mult sanii, ca nu imi mai creste burta, am 102 cm circumferinta, etc. Cred ca hormonii isi fac de cap....Iau o gramada de pastile, fac injectii...numai sa fie bine. Va rog sa ma inscrieti si pe mine la listuta...va pup si sa ne dea Dumnezeu numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweet30 spune:

colul meu avea 3 cm la 21 da sapt si la 22 sapt avea 1.8 cm, iar partea interioara deschisa de la contractiile nedureroase pe care eu nu le simteam.


sweet30 23sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

LumiClt sunt niste frumoase fetele...

Cerclaj nu am avut nici eu, mereu colul a fost lung si inchis; am nascut la 37 saptamani din cauza unei restrictii de crestere la Eva

La 20 saptamani am vazut ca aveau 350/380 grame...pareau grasuni, dar finalul a fost 1910/2140 grame ...macarau fost si sunt sanatosi,ca de recuperat,au recuperat cu brio


Dragos si Eva _30.11.2009


mucosii


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Eu la 34 de saptamani aveam circumferinta de 120 asa ca stai linistita. Creste burta spre final...nici eu nu am avut asa mare pana la 7 luni...nici acum nu zici ca sunt 2. La 22 de saptamani aveau 390 si 465 de gr. Si aici e relativa treaba, daca esti in grafic nu-ti fa probleme. Ei cresc la final f mult...cate 500 de gr pe saptamana.

fericita!! 36+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

elenacatalin da colul se poate lungi, inseamna ca ai fost tare cuminte si ai stat linistita. Bravo tine-o tot asa!

Ce mari sunt felicitari. Recomand insa cu caldura sa nu tii cont atata de mult de greutatile de la eco-difera de cele in realitate; v-am zis de mine ultima eco a zis 2800-3000 la fiecare; si ne-am trezit la nastere cu 3200 si 2000.Deci cam diferenta.

Fetele sa va zic: sunt super incantata ma dezumflu si slabesc pe zi ce trece. Probabil ca isi spun cuvantul si surmenarea, nesomnul, nemacatu..Am cu vreo 6kg mai putin decat inainte de sarcina.Am piciorute de gasca. Si eu eram solida. Si am retinut apa la greu erau ca niste perne pe timpu sarcinii, ba si dupa cezariana cateva zile eram umflata.

Yarina mai ai asa putiiiin! Felicitari momentul se apropieee.

Urati-ne succes maine vine pediatra prima uara in vizita.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Da Sugubina, am niste emotii!! Oare o sa ma descurc...oare o sa-i ingrijesc bine...Azi donsoru' meu a stat la masat o manuta. Banuiesc ca era o manuta...ca asa semana. Dar ce statea! Si l-am masat bine bine...nici ca-si tragea manuta inapoi...era iesita prin burta asa comic.

fericita!! 36+ si

Mergi la inceput