Gemanutzele!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Noroc cu voi ca altfel ar merge subiectul pe paginile din urma.
Eu citesc dar scriu doar de acasa...

Kokiy-nu te am mai citit de un car de ani, cum esti?

pufymic-nu cred ca deranjezi pe cineva din contra

buflea-bine ai venit! ma regasesc si eu in anumite parti mai putin ca nu vb foarte tare numa cand sunt sacaita de ceva/cineva.

black-sanatate la voi!

si noi am inceput cu junioara febra la 4h, vineri nu a fost la gradi din aceasta pricina. Sper sa nu ia si fratele ei ca mai au o sapt de scoala acum importanta.de noi nu mai spun...

doina-cum sunteti?

olim-ai si tu destule pe cap,cum rezisti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor! Ma bucur mult ca s-a largit grupul!
Pe Dan l-au operat. Operatia a descus bine, numai caci ...a racit. Se lupta acum cu tusea, nu e cu febra sau alte...dar el trebuie ajutat si la tusit.Ieri noapte nu a putut sa doarma din cauza tusei, ieri dimineata a avut si putina stare febrila, dar dupa ce a reusit sa doarma vreo 3 ore s-a simtit bine.A fost o amestecatura de la raceala, nesomn, ii dadeau o stare de agitatie, nu ii convenea nici o pozitie in care statea in pat.Dupa amiaza dupa ce s-a odihnit a scapat de starea aia . Eu azi cu fata am facut curat in curte, caci fiind sotul cu Dan la spital , trebuie sa ne ocupam noi de treburile astea.Mai avem luni un sut in curtea pasarilor si scapam, pentru moment.
Eu ca geamana , vorbesc mult, nu suport sa nu comunic, cateodata imi place "casa plina" cateodata linistea...depinde care dintre gemeni ma domina atunci...Imi place sa fiu mereu in miscare si caut mereu solutii la probleme nu ma las pana nu le gasesc...
Desigur ca le stiu pe fetele noi care ni s-au alaturat! de la mine pentru voi!
Acum sunt cu fata acasa(rac), ne portivim de minune, dar cand vin baietii acasa...e greu, ma lupt cu doi tauri...ca zodie, sau trei cand vine si cel mijlociu...Dar nu ma dovedesc chiar daca sunt trei tauri...Doi ...gemeni fac cat x tauri!
Cred ca vor veni de Paste acasa si Ionana cu Catalin, asa mi-au spus si azi, nepoata creste , e o dulceata de fetita! O vad pe weeb ci ne "certam " la telefon. Cand vorbesc cu Ioana si da telefonul aproape de ea, imi aude vocea, incepe sa chiue si sa gangureasca! Abia astept sa vina cu ea.
Na ca am scris un kilometru...sa nu va plictiesc.
Va pup pe toate si va doresc un we cat mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare

doina; sanatate multa va dorimsi spor la treaba cu curtea, ce bine ca ai ajutor.

pufymic, te mai asteptam pe la noioricand vrei tu.da am scris si la cluj, orasul sufletului meu, acolo am facut faculta, am avut si un apartament acolo, am tot sperat sa ne intoarce acasa, dar viata iti ofera surprize cateodata!ne conformam

mercedes, greu tare mi de greu, vorba cantecului, dar asta este.Daca nu ar fii cu mesterii ar fii mai ok

va pe toate si mai trec
am ramas fara laptop si scriu de pe al sotului, asa ca de iepuras musai sa cer unu; desi al meu nu are é ani da nu se vede nimic pe ecran!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna!
Olim, tot meseriasi din aia care trag de timp ai? Ufffffff...ce nervi iti fac astfel de meseriasi...
Restul fetelor unde sunteti? la plimbarica in parc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Doina ma bucur ca e ok Dan acum. Doamne ajuta!

Olim, deci nu m-am sclerozat de tot !Stiam bine ca te-am vazut scriind la clujence. Eu zic ca nu tb sa regreti ca ai ajuns unde esti acum. O noua lume, alte oportunitati!

Mercedes multumesc de primire! Nu e problema ca eu sunt pestioaica si nu geamana de-a voastra?

Blackgirl te-ai mai odihnit?

Eu nu am nimic de zis...Cand o sa am ceva de zis, cu siguranta o sa o fac pe blog...





Povestiprafuite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimnieata fetelor!

O sa incep de azi sa pun predictiile astrale:

Comportamentul agresiv atrage disputele cu prietenii, mai ales daca sunt implicate gelozia si orgoliul. Incearca totusi sa nu-i condamni de toate pacatele imaginabile. Viata amoroasa incepe sa fie mai animata. Este preferabil sa stai pe langa persoane pozitive, care sa-ti transfere macar putin din optimismul lor.

Deci trebuie sa avem azi grija sa nu fim agresive...
La noi s-a racorit azi, e nor, imi incurca planurile de curatire a curtii. Voi ce faceti?
Pufymic, mai povesteste-ne si aici, timpul e scurt...nu ajungem mai mereu si pe bolg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Doina, extrem de bun horoscopul, mai ales ca de joi am ceva pb profesionale (permanenta care-mi mananca zilele si nervii si nite colege rele, rele). As vrea sa ma descotorosesc de niste persoane negative din jurul meu si nu stiu cum sa fac cat mai frumos. Cred ca metoda directa si transanta este cea mai buna. In fine, mai ramane sa am o sedinta saptamana viitoare in care chiar vreau sa-mi spun pasul, cum ca renunt sa mai fiu coordonator al Centrului de Permanenta si ca sa preia responsabilitatile aia mai tare in clanta. Poate se va descurca mai bine. Gata! Mi-am spus naduful, ca tare l-am mai tinut in mine!

Va pup!

Dragos iarasi a trantit un 37.5 de azi dimineata. Clar viroza. Asta ca tot facem diverse tratamente de 2 saptamani anti muci si anti raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna!
Black, cea mai buna este "confrunarea" fata in fata, totul pe fata.Eu asa procedez imi e mai greu sa o iau pe ocolite caci pana la urma tot acolo se ajunge.Solutia pe care ai gasit-o e cea corecta.
Ia sa vedem ce ne ofera astrele azi:

Gemeni
Astazi
Marti, 27 martie 2012


Relatiile cu familia se desfasoara multumitor. Va intelegeti foarte bine, astfel incat impreuna puteti sa duceti la capat unele proiecte privind amenajarea locuintei. In relatiile cu prietenii esti taios, iar sinceritatea ta exprimata brutal poate duce la certuri. Vei avea de castigat daca te porti cu ei cu mai multa diplomatie.







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Helou, helou.... Va spun un secret dar sa nu-l mai afle nimeni ... Sunt la serviciu, mai exact in buda de la serviciu, stau pr tron cu I-padul in brate si va citesc respectiv scriu ...

Si copiii mei cocheteaza cu o raceala dar eu nu le dau nimic ... Pana la febra 39 nu le dau nimic ... Cat despre muci si tuse, deja fac parte din familie si tot nimic nu le dau. Dar ai mei pana la febra 39 nu bolesc ... Problema este ca sapt trecuta au fost 25 grade si ieri au fost 0 grade si cand m-am intors de la serviciu ai mei se jucau in curte coarda, caci este foarte important acum care dintre ei sare coarda mai mult.
Mai ingrijorata sunt cu fica-mea care acum doua sapt a facut conjunctivita (pink eye se numeste aici) si i-am pus tobradex romanesc in ochi 3 zile dupa care nu m-au mai tinut nervii sa ma lupt cu ea si am renuntat, ca sapt trecuta sa ii apara iar ... Si acum iar e pe picaturi dar mi-e teama sa nu faca rezistenta.

Ca sa termin cu bolile si sa intru in zona astrelor, cum naiba va intelegeti voi cu racii ca eu m-am maritatcu unul si si acum ma intreb cumde m-a pacalit .
Gata ... Ma duc sa mi-a inghetat fundul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Buflea, Dragos la 37 cu ceva boleste/zace/este somnoros. Clar nu este in apele lui. Si eu nu am suflet sa il vad asa. Ca nu sar cu antibiotic, aia este altceva. Dar pt muci/tuse/rosu in gat ii dau simptomatice. Insa faza este ca tocmai vremea asta anapoda ne da peste cap (duminica a fost extrem de cald: trening/adidasi/fara caciula, azi a nins geaca de iarna/cizme/fular). Nici eu, nici ta'su nu sunt departe de viroza.

Pt conjunctivita: ser fiziologic, comprese sterile. Eventual ex din secretie (daca ai rabdare). Noi ne tratam cu betabioptal, cu mult scandal, insa a avut efect imediat. .

Legat de partener: marea iubire din tinerete a fost rac. Ne-am despartit.. si ce bine am facut. Ca om/barbat era extrem de ambitios/sensibil/romantios, dar extreeem de tare baiatul lu' mama. Si de fapt marele lui defect

Doina, super potrivit horoscopul. Nu mi-a fost bine azi, dar sper la zile mai bune. Cum este Dan? A trecut peste raceala? Ce bine ca iti intregesti familia de Paste. Sincer? si eu abia astept sa ajung la soacra. Doua zile cu mama acasa (caci sta cu cel mic racit) si mi-au ajuns: mi-e dor de socrela.

Pe maine:

Privesti spre viitor nesigur, pentru ca nu stii exact incotro sa pornesti. Sunt mai multe cai de evolutie spre ceea ce doresti sa obtii, dar ai impresia ca niciuna din ele nu-ti convine. E ca si cum ai avea doua variante la dispozitie, dar tu o cauti pe a treia, iar aceasta atitudine nehotarata si schimbatoare nu iti este de folos. Concentreaza-te totusi asupra unui singur sens daca vrei sa ajungi undeva, pentru ca daca esti imprastiat si nemultumit de toate, rezultatele vor intarzia sa apara.

Olim, spor la santier. Multa putere cu micutii! Apuci sa dormi noptile?

Mergi la inceput