Prietene la bine si la greu - 163

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

miany incantator

dankuta cum mai este cezara ?

simina ma bucur ca subteti bine, recupereaza si hai la povesti

la mine se cunoaste ca e sotul acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Soacrei i-au pus deja sonda(nu mai poate urina singura) si abia mai vorbeste. Nici apa nu prea mai bea si ma rog sa mai reziste si sa nu se intample de ziua mea ca oricum fiecare Craciun e marcat de moartea mamei mele si as dori ca ziua mea sa nu insemne si altceva.
Eu sunt mai bine, tot in medical, luni trebuie sa refac radiografiile sa vedem daca a trecut pneomonia. Noroc ca la scarbiciu e ceva mai liniste si se descurca colegii singuri.
Va pup si sincer sprijinul vostru imi e de mare ajutor. Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Dyno sper sa vii cu vesti bune, sanatate soacrei si voua multa putere .

ma tot uitam in lista dupa fete, poate nu uita cine face capitol nou, sa o stearga pe lavinia, nu cred ca mai da pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Miany ai un adevarat cavaler. Mie fi-mea imi da ... mucii care ii scoate din nas. E mandra ca reuseste singura sa-i scoata. Noi suntem in continuare 100% cu "pampels" asa ca nu am ce sa spun din experienta, dar parerea mea este ca daca el nu mai vrea pampersul nu i-l mai pune. El deja a renuntat. SI trebuie incurajat sa continuie. Eu i-as pune in patut, pe sub ceraceaf o paturica Happy ca sa nu se ude patutul. Cred ca intr-o luna doua nu va mai avea accidente.

Stephy Bravo lui Stephy cea mica.

Raluci stii cumva de ce Lavinia nu ma da pe aici? Adica sunt mai multe fete care vin si pleaca. Zic si io!

Dymo ma bucur ca tu esti mai bine, dar imi pare rau de inevitabilul care va asteapta. Cand bunica sotului nu a mai putut bea apa, a mai durat f putin. Dumnezeu sa va dea putere!

Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Multumimi de urarile de sanatate!
Acum, Cezara e mai bine. Adica e bine-bine. Nu are nici urma de bubita de corp. In ziua in care i-au aparut bubitele, arata de parca ar fi fost batuta cu urzici. A doau zi dupa injectia cu dexa, bubele au inceput "sa se stranga", adica, incepea sa apara si un pic de pielica alba printre bube. Asta era joi.
Vineri deja se vedeau doar niste punctulete rosi mici pe sub piele. Se vedea captele bubitelor. Nu au fost cu zeama sau puroi, doar se vedeau pe sub piele. Samabata, pielea era curata. Se mai vedea cate o bubita ici si colo, din alea mai incapatanate. Azi pielea e curata-curata.
Asa ca am scapat. Totusi continuam tratamentul timp de 7 zile. Pana miercuri o sa luam calciu 5 ml si 2 ori pe zi Xyzal.
Sora-mea zice ca a avut ceva viral combinat cu alergie. Posibil ca pe un fond viral, capsunile sa-i fi dat bubitele. Nu stiu ce a fost, dar ma bucur ca am scapat.


Salutari multe unei mamici speciale care mi-a dat PM, imediat ce a citit de problema pe care o am.

Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

miany si eu zic sa nu ii mai puiscutec daca nu mai vrea, exista protectii misto pt pat, tina a pus un link odata, daca gasesc il repun

dankuta nu sunt in masura sa povestesc, stiu doar ca nu va mai intra, a facut ceva f naspa atat pot spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua de la cluj!!!

sunt libera si saptamana asta asa ca va mai poftesc la cate o ...la Cluj vremea e oribila:ploua si e f.rece ,iar puiul meu tuseste si e cu mucisori (inca),deci nu prea imi vine sa ies din casa...

Dymomo imi pare rau de vestile proaste vizavi de situatia soacrei...va doresc sa puteti trece cat mai usor peste perioada grea care va asteapta...multa putere si rabdare va doresc!!!

Dankutza ms de aprecieri...ma bucur ca au trecut bubitele!!!

multumesc de sugestiile legate de dilema mea!!! mergem inainte pe drumul pe care am pornit...desi ma dispera schimbatul lenjeriei asa de des(folosesc happy-protectie,dar David se foieste asa mult incat ,inevitabil ,ajunge sa depaseasca spatiul scutecului)...asta e..sanatosi sa fim,ca apa este destula!!!

trebuie sa ma opresc ca cineva isi cere drepturile....va doresc o saptamana frumoasa cu vreme cat mai buna!!!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

saluti,

miany poti sa cosi doua protectii sa acopere mai mult

de o saptmana am inceput si noi operatiunea olita, din fericire sta si la gradi fara scutece, accidentele sunt rare, si zice si pipi si caca.

va pup



Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

hello
Vad ca-i liniste pe aici si cand e racoare afara si in plus a trecut si weekendul si tot nu se tasteaza la subiectul nostru.

Miany e tare ,tare dulcic David cu perlutele lui .Eu zic sa nu-i mai pui pampers daca nu vrea ,ci protectie pe pat.Eu in Carefour am vazut si au dimensiuni maricele ,parca pe randul cu biberoane ,olite etc.Poze de la Felix ?

Dankutza ma bucur ca-i bine Cezara

Dymomo regret ca trebuie sa treceti prin asa ceva .
Sper macar ca pneumonia ta a trecut si te simti fizizc mai bine.

Raluci ma ingrijoreaza ce ai scris despre Lavinia .Sper ca nu a mai facut si altceva dupa tepele de pe vremea cand Rares era bebelus.
Felicitari lui Remus_fara_scutec !
Din pacate nu pot vedea filmuletele cu sonor ,dar pariez ca sunt tare haioase din ce mi-am dat seama .

Crissa te imbratisez tare de tot ,imi pare rau pt pierderea voastra .Mi-ar placea sa vad poze cu Robert pe picasa .

RamoXXX zi-ne o data daca ai codite in burtica

Angi tu ce faci ? Cred ca ai nascut fara sa ne dai de veste sau inca nu ?

o zi faina !

Mergi la inceput