PRIETENE FARA TITLU (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA e Theodor nepotelul Mirei: https://picasaweb.google.com/117646415556753840331/Theodor#5749146931349258866

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-mersi,scuze -batrinetile mama si vb si cu Daniela si cu Cristina ca incercam sa lamuresc ce treb sa le aduc.
A si nu mi-a facut ala biopsia,ca ii treb masa si sala speciala de operatie,urmeaza sa ma sune cu o data, m-a mai consultat si pregatit pt ce urmeaza, si conteaz amult rezultatul biopsiei,normal..cica sa stau calma,asa ca incerc, nu ma lasa insa Alex deloc, dar asta e alta poveste care nu isi are rostul acuma.Fugi la somn


Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata.Nimeni la cafea?
Noi avem in plan sa mergem in Gradiste azi ,ca am de cules mazare si spanac in primul rand.Imi duc si ceva de citit,pe cand doarme Tudor ,ca in rest nu reusesc nici acolo de ei,ca sau ma bat la cap non stop sau trebuie sa aplanez conflictele
Voi le-ati luat ceva cadouri de 1 iunie? Eu le-am luat ieri din Debrecen - Dianei un cerc din ala mare de gimnastica Hula Hoop,iar lui Tudor un set mic de nisip,care are o "moara" de nisip,ca de-aia n-avea.Poate il mai tine ocupat o vreme Asta asa sa nu zica (mai ales Diana care stia de "ziua copiilor") ca n-au primit si ei ceva.Ea a fost taare incantata si vad ca se si pricepe Evident dupa vreo 5 minute scandal : i l-a luat Tudor,nu mai voia sa i-l dea si ea da-i si smiorcaie Banuiam ca asta urmeaza,dar tot nu le-am luat doua,pai ce naba sa ar trebui orice sa iau in doua exemplare si alea identice ,ca am patit ca daca diferea doar modelul/culoarea la ceva identic tot circ iesea
In rest maine e botezul si eu n-am pregatit nimic - nici haine ,habar nu am inca sigur cu ce ne echipam,nici n-am apucat sa ma aranjez - o sa ma agit probabil diseara dupa baie cu niscaiva manichiura,pedichiura, eventual niste crema autobronzanta.Si mai am si de calcat hainele.Eu cica am doua misiuni sa fiu "moasa" - adica sa duc bebelina pana la biserica si paparazzi O fi oricum relax,ca evenimentul va fi la un restaurant de langa noi (a treia casa de langa bloc) si doar 23 persoane vor fi (cu copii cu tot).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello- is treaza de la 6 din cauza lui A ca ieri a plouat si nu am iesit din casa.
Acum dupa 1h de frecus si carti in pat l- am pus la TV si sa bag cafea si lui omleta
E cam frig la noi- nu stiu ce om face azi-
Moni- sa ai spor la cules si la aranjat- ai 2 misiuni si le vei face fata bine- sa va distrati Maine ca sunt momente unice- va
Mira- scump foc Teodor!

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello si de la noi.

Moni, eu l-am trombonit pe Razvan cu "ziua copilului cuminte" asa ca a fost cuminte, fix cat a putut el. Eu nu ma plnag deloc de el, ca in general si in special e cuminte si foarte intelegator, marea lui problema este ca NU-I ATENT.
Deci cadoul a constat din: un lego (la reduceri, cica, din Lidl) o enciclopedie "Corpul uman" (tot Lidl), un Batman si o carte tip caiet de activitati logice, pe care abia asteapta s-o atace.
Desigur, succes pe deplin a avut Batman-ul, cum altfel?
De restul, prajituri, desene de vizionat dupa pofta inimii.
Maine mergem si la socru de unde va primi un joc cu Mickey gen Piticot (cumparat tot de mine tot din Lidl), alta carte tip caiet cu activitati matematice si cam atata, cred.
De la gradi au primit o punguta cu dulciuri bune, nu porcariile pe care le primesc de obicei dret gustare sau desert.
Deci a fost cadorisit din plin .

Eu de luni merg la Kangoo Jump, asta daca ma lasa enteroviroza ce m-a imbratiat foarte strans . Asa ca sunt la regim, am avut 10 scaune/zi (scuze ) si sunt pe tratament si regim strict.
Si am facut o tarta ieri si degeaba, doar ma uit la ea. Intai s-a imbolnavit Viorel, dar vad ca lui i-a trecut destul de lejer. Ma mira, pentru ca eu sunt cea rezistenta la orice si cu sanatate beton.
Plus ca m-a lovit si CM-ul, asa ca am o stare numa' buna.

Azi am fost cu Razvan sa-l inscriem la ceva dans sportiv . A luat mult in greutate si... nu face sport deloc. Singurul sport este mersul la terapie la Bucuresti si lectiile de acasa, deci... am trecut la masuri.

Noi we viitor mergem la o nunta la Predeal. Inca stau in dubii ce si cum fac cu Razvan. Pe de o parte l-as lua cu mine, pe de alta... nu. Doar ca niciuna din variante nu-i prea ok. Ma mai gandesc, ca trebuie sa ma hotarasc cumva.
Ce stiu sigur este ca am mare nevoie de o deconectare totala.

Cam atat, sunt p'aci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Noi pe aici.
Astazi am facut multe. Ma declar sadisfacuta. Sau ma rog, copii!!!
De dimineaza am carat 3 masini la deseuri, feteel au fost la biserica, au avut program de copii, apoi am plecat cu ele teleleu. am castigat un bon de 50fr . la o ruleta, la un centru comercial care se serba. si apoi am fost la strand cu toti 3. Ne-am intalnit cu prietena mea si baietii la intoarcere pe drum, am mai pierdut si cu ea vremea pe la lac, si am ajuns pe la 8.30 acasa.

Maine cica vine ploia, asa ca nu vom mai face nimic. As fi vrut sa merg la biserica. Dar preotul cel nou vad ca nu cadarcseste sa vina si la noi sa tina o slujba. Nici de Inaltare nu s-a tinut nimic. Iar preotul cel vechi e prea departe sa megem pana acolo.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare ! Sa bag si eu un raport pana beau un ceai.Si abia dupa aia urmeaza sa ma var in Intai au trebuit imbaiati,spalati pe cap,uscati pe par copiii,culcat Tudor (Diana a tulit-o la mami dupa baie) Dupa aia a trecut husbandu' la baie si io am ramas ultima.Am si avut treaba: spalat si pus la congelator mazarea si spanacul (pe-asta l-am fiert intai) ,noroc ca mazarea am desfacut-o acolo ... Am mai adus pe langa astea salata,loboda ,ceapa si usturoi verzi,marar ,patrunjel si cateva capsuni.Recolta bogata deci Da' si pana am cules spanacul ala ... am luat vreo 4 pauze Si inca mai era berechet,dar frunzele mai mici le-am lasat sa mai creasca.
Copiii cu ciondaneli,cu joaca - nisip,minge,hoola-hoop,tobogan,bicicleta,bara etc. Am reusit sa si citesc cat de cat,deci n-a fost chiar rau.Atat ca mi-a ramas pe dimineata sa aleg hainele si cred ca si manichiura-pedichiura de urgenta,ca la ora asta nu mai am niciun chef
DENISA imi pare rau ca ati ratat cabana din cauza vremii.La noi e chiar placut,in jur de 20 grade,dar se pare ca maine urca vertiginos spre 30
MIRA strand deci Nu-i rau deloc! E interior sau exterior? Si apa e incalzita?
CRISTINA aoleu nasol ati patit-o .Parca ultima oara tu nu erai "pe lista" ... Sper sa va reveniti rapid.
De cadouri bateti recordul Ca si chestie noi nu primeam niciodata nimic de 1 iunie cand eram mici,cel putin io nu tin minte si memorie am Iar la Paste,Craciun,onomastici in general primeam un singur cadou-jucarie: doar o masina,doar o papusa etc. In ziua de azi cam exageram cu totii si pe-urma ne miram de ce nu se joaca cu ele.Ca-s prea multe si in plus fiindca se uita la TV sau butoneaza la jocuri la PC Ai mei au boala sa insire toate alea prin casa (perne,scaunele,masute,papusi ... de arata ca la tigani.Acum seara,pana am avut eu treaba in bucatarie si fiindca tot era foarte ordine p-aci (stransese tot Diana la amiaza inainte de-a pleca),dragutul de Tudor a scos cartile dintr-un intreg raft de biblioteca Acolo erau si-alea din colectia Adevarul,asa ca a avut G. ce sorta sa le puna iar in ordine.
Apropo de el,pe langa ca e muult mai zgarcit cu jucariile si alte cele ,e la fel de zgarcit si cu dulciurile - Diana ea si e mult mai darnica,el doar cateodata,mai rar.Daca ii cere mami sa ii dea si ei cioco/bomboane (sa vada ce zice) ii zice ca nu ii da,ca ii pica dintii Si orice de gen primeste,le baga in gura pe toate si cat de repede,taare nehalit mai e
Gata am fugit iute sa ma relaxezo-inbaiez
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dimineaza pe la pranz.........intr-un moment de respiro.
eu trabaluiesc ca deobicei si ma bucur ca afara e urat. A si plouat nitel dar prea putin pentru gradina mea.
Moni, la strand deschis. apa cred cincalzita. eu am uitat sa ma ut la intrare ca acolo scria cate grade are. am citit azi in ziar cica 24, lacul 18 si aerul 26. David zice ca scria 26 gr la apa, dar eu cred ca a incurcat. Era placuta. eu nu m-am avantat prea mult ca sunt si la CM si nici asa de dornica de balaceala nu mai sunt. Fetele au tremurat bine, si au iesit de buna voie din apa si nu au mai vrut sa intre.
Acum prin casa, de parca nu ar fi duminica si pe deasupra si rusaliile. La 1.30 mergem la biserica mare evanghelica, e o slujba mai speciala, pentru motociclisti. apoi la niste prieteni. David e deja acolo la prietenul lui.

Va doresc o duminica placuta, si tie Moni distractie faina la botez. Dar repede o mai botezati pe Iulia.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si o cafea- nimeni?
Moni-,esti bine?am vazut poze faine cu voi si Iulia:)
Ingrid- ai venit?
Restful fetelor? Eu busy si cu bagaje de terminat si programari- Pupici la toate!


Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare!
MIRA pai nu-i prea calda apa aia,mai ales daca nici nu-i f. cald afara.Legat de botez si pe Diana am botezat-o la 4 saptamani,iar pe Tudor la 6 saptamani,asa ca Iulia "pastreaza linia" In plus nasii au concerte peste concerte in we-nduri,toata vara vor fi plecati din tara cu asa ceva si acum au avut o "fereastra" de care s-a profitat.
DENISA cand ai rezultatul la biopsie?
INGRID cum te simti la revenirea de pe un alt taram? Presupun ca primul lucru a fost sa pui mana pe aspirator
CRISTINA cum esti?
LILI numai prin drop ? Nici poze n-ai mai pus demust cu frumosii.Nici cu gradina.Cu concediul cum stati,unde mergeti anul asta?

Eu n-am vesti prea bune,adica Diana a inceput de duminica cu febra,azi-noapte a facut 39 ,n-am fost inca la pediatra,poate scade si scapa fara antibiotic,ca m-am uitat la ea in gat si n-am vazut pete albe,gen puroi cum avea altadata.
De mine nu mai zic,m-am simtit groaznic zilele astea,din cauza unui cumul de factori: am luat un antibiotic pentru starea aia subfebrila - de la ala ma doare stomacul si n-am pofta de mancare.Mi-a pornit duminica seara si CM si ma dureau toate alea ,eram fara vlaga.Colac peste pupaza a inceput sa ma doara rau locul extractiei ca vineri am avut scos si-un canin cu radacina rupta.Cireasa de pe tort de vineri noaptea dupa ce m-am intors din Ungaria,a inceput sa ma doara spatele,mai ales noaptea,in stanga cam in dreptul plamanului - posibil ca m-a tras curentul,dar si mai posibil de la nodulii aia,cred eu.Asa ca am luat si nurofen mai ales pentru dinti/gingie,rezultatul e ca stomacul meu e si mai varza.Am supravietuit cu banane pe post de pansament stomacal
Adaugati ca din cauza stomacului am evitat cafeaua eu care beau 2 pe zi in mod obisnuit si ca afara a fost "pe ploaie" sau ploaie (azi-noapte furtuna de furtuna) ca sa va dati seama ca oricum meteosensibila fiind si numai de la asta as fi fost varza si fara vlaga
Ma rog,acum macar scapai de CM si durerea de dinti ...
Luni ca tot a fost sarbatoare am bantuit in Gradiste,macar acolo m-am simtit mai ok la aer ,am si citit ( "Creanga de aur" a lui Sadoveanu Ingrid - vai ce-mi place,cum de n-oi fi citit-o pana acum? ) Ca sa citesc linistita si fiindca tot a fost ff cald,inabusitor chiar,l-am lasat pe Tudor sa se joace pe langa nisip si cu apa Asa chiar n-am avut treaba cu el - decat evident la final sa dau tot jos de pe el,inclusiv adidasii leoarca si sa il imbrac in altceva.Cred ca si in urechi avea nisip
Noapte buna !

Mergi la inceput