PRIETENE FARA TITLU (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna si pe ziua de azi.Pe unde mai bantuiti? Noi inca suntem acasa - astia mici de-azi dimineata se joaca plus ciondanelile de rigoare.La un moment dat ,i-am despartit,Tudor cu mine in dormitor,Diana dincoace.Tudor a rezistat vreo 5 minute dupa care zice " IO O IELT PE DIANA ... MA DUC SA II ZIC" Faza e sa il "ierte" si ea Acum sunt in "cort",au cladit unul fix in mijlocul camerei de zi.Mai stam pana mancam de amiaza si apoi ne ducem in Gradiste.Eu aveam in plan ca dupa ce se trezeste Tudor sa mai o tulim si pe strand,dar G. a zis pas, ca cica s-a obosit prea tare ieri.Pai aia era ideea,ca dupa ora 17 nu mai e asa cald si obositor,e numai bine Om mai vedea pana diseara ... io pun si bagajele de strand in portbagaj ca nu se stie
Am uitat sa va transmit la toate salutari de la Anda.Ei sunt bine,dar tot ocupati ca de obicei.Mai vor un bebe,au facut si ceva tratamente si inca nimic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

eu pe aici in pauza de cafea, apoi fug iarasi. David si Daria sunt intr-o localitate langa la zi sportiva
am fugit cu ei azi dimineata intr-un suflet. Amd eschis mailul la 7.45 si intalnirea era la ora 7.00.
Ieri a fsot tare frumos, am fsot in padure cu bicicletele cu inca 4-5 familii. Va pun si poze candva
Moni si eu m-as fi dus la strand, dar copii termina abia la 5.30 si zau sunt franta. Vineri am stat de-am invartiti la gemurile alea pana la 12 noaptea la 6 fara un sfert eram deja in picioare dupa o noapte in care m-a carit David pana la refuz. Nu stiu ce a avut nici nu am adormit bine si m-am trezit cu el langa mine in pat. Ieri toata ziua plecata. Acum deja spala masina a 3-a tura, strans, facut curat, mancare.
Imi iau o patura cu mine si ma asez la umbra sub vreum pom si trag un pui de somn pana termina sportivii



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare si-o cafea.In sfarsit am si eu un pic de liniste - Diana e la gradi,Tudor expediat la mami.M-au terminat ieri in Gradiste cu ciondaneli,parat,hahait,pisalogit picatura chinezeasca.Iar Tudor cu behaituri se trezeste,cu behaituri adoarme plus cele de peste zi
Diana m-a inebunit cu role,acum are de-alea cu 4 roti in linie,care-s cu totul altceva decat cu ele paralele,adica un chin.M-a inebunit din 3 in 3 minute ieri cu ele,desi i-am zis clar ca doar pe racoare le incercam ... Pe covor sau pe iarba se tine usor pe ele,pe trotuar insa ceva mai greu.Merge cate putin ,dar si mie mi se pare tare complicat.Atat ca o vad ambitioasa si daca as avea si eu chef si energie sa merg zilnic cu ea sa exerseze ar progresa bine.Dar pana una alta le-am lasat in Gradiste.Pai toata saptamana vor fi 30+ grade,mami a declarat ca la ea sa nu o aduc cu asa ceva si eu o sa fiu mai mult plecata saptamana asta.O sa mai exersam acolo la Gradiste cand mai mergem si abia cand o sa se poate deplasa singura binisor, i le aduc eventual la bloc.Aici are bicicleta cea noua,n-are decat sa mearga cu ea.
Tudor criminal ca de obicei.Vine fuga din fundul gradinii si zice: "Am stligat pe Diana si pe Bogdi sa vina sa vada pisici de batai" Initial am ramas cu gura cascata ca nu pricepeam,pe urma m-am prins ca se referea la ... batai de pisici (motanii se cam incaiera pentru partenera la ora asta)
Nu mai zic cu rupt prunele verzi
http://www.dropshots.com/moni2012#date/2012-06-17/15:08:26
Zici ca era Tarzan.
La un moment dat l-am vazut tot galben in jurul gurii,nu stiu cum naiba a ajuns sa se moscoleasca cu ploen de la crini
Sau aflat in varful toboganului rupea struguri si arunca cu ei dupa Diana si Bogdi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

https://picasaweb.google.com/117646415556753840331/160612#,
am fost harnica am pus pozele de sambata. Alte cateva pe FB



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata !
MIRA super pozele.Ce peisaj fain acolo Super cu gatitul + mancatul in padure.Si izvorul ala Ce bine mi-ar prinde la ce canicula e pe la noi Mortala poza cu David si spaghetele

Eu am pregatit o sacosa cu boarfe cu care sa o echipez pe Diana in tiganca - nici n-am apucat sa facem o proba de la A la Z ,dar sper sa imi iasa: fusta lunga (una de-a mea),o bluza (a ei) cu maneci in clopot,niste baticuri + fusta cu banuti ,trantite pe deasupra,vad eu cum, funde sa ii impletesc in par (n-am gasit rosie desi stiu sigur ca aveam pe undeva,dar buna e si galbena).Bonus agrafe cat cuprinde,un set de bratara + colier multicolore + barosane - ca tot nu le-am purtat eu acum are ocazia ea - o sa pice pe spate Si am si un set cu cercei de diverse marimi (tot nepurtati ...),d-aia gen inel ,o sa ii prind si din aia de cerceii ei.Amu' ori o fi satula de impopotonat,ori la loc comanda Mai trebuie sa apara mami cu coronita,ca a comandat una la o vecina florareasa. Am adus si din Gradiste niste crini pentru doamnele, sa le asfixiem oleaca I-am tinut pe balcon noaptea evident,ca trasnesc de te doboara!

Ieri am fost la Oradea si am primit pe loc si CD-ul,ca le-am zis ca am nevoie de el pentru Belgia,doar interpetarea imi vine pe mail maine-poimaine.Pana una alta l-am interpretat eu si iese cam asa
Acum e drept ca e f. complicat si pentru specialisti de interpretat,ca si zonele inflamatoare/infectioase capteaza FDG de-aia si nu se mai stie care de la ce e . Oricum se vad f. clar toate zonele cu probleme - un exemplu e zona unde era radacina caninului extras saptamanile trecute.Ce nu stiu eu interpreta e CT-ul,ca ei interpreteaza impreuna zonele inrosite (acum inegrite, ca vad ca asta e pe alb-negru) de la PET cu ce se vede concret la CT.

Am o lene in mine si numai chef de mers pana in oras pe canicula asta n-am ,dar trebuie sa duc niste acte personal.Si la serbare o fi naspa sa ne bata soarele-n cap la 31+ grade
Ca daca ma enervez,dupa serbare urc trupa in masina si la stradn cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu intr-o pauza de lucru. Aici canicula, cei de la meteo cica vineri ne vom racori, daaa, parca vad, de la 35 de grade scade la 34.
Am fost sambata la strand la Arad, super a fost, dar v-a spus Moni amanuntele. Duminica am tinut ziua mamei mele, pune-te si fa tort, pregateste mesele afara, bine totusi ca a fost de acord cu pizza, a scapat si ea si eu de salate si mici si alte prajeli. Pe caldura aia numai de foc la gratar nu aveam nevoie.
Ieri am fost cu Diana sa-i fac gauri (again, daca i s-au inchis cele de anul trecut), si-a facut si finuta mea, Monica, acum sunt tare mandre amandoua: a mea si-a ales piatra incolora (diamant cica), iar finuta cu piatra rosie. Dupa 3 saptamani ii scot si-i pun cerceii primiti la botez.
Mai are cateva zile si gata gradinita. Enfin...
Moni, imi pare rau de vesti. Nu poti da mai multe detalii pana la plecare?
Pauza ca plec la masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am terminat de mancat, acum e a doua cafea. Mi-e tare somn si mai am de stat cateva ore bune, asa ca fac tot ce pot.
Moni, sa te distrezi la serbare, costumatia Dianei o sa fie mai haioasa decat ceea ce a avut fata mea, fusta neagra si bluza alba....doar coronita de flori ce a mai salvat situatia.
Ce fain de tine ca poti merge la strand, plus ca e mai liber in timpul saptamanii. Eu zic sa mergi decat sa "behaie" Tudor in casa, mai bine pe strand.
Mira, ti-am vazut nazdravanii. Frumos peisajul, cum era in Tirol. Pajisti verzi, padure....numai lacul lipseste.
Vii in Romania? Cand?
Zici ca ai tai copii vor avea colegi "pe alese"? Rezultatul politicii multiculti, nu ti-am povestit de o scoala din Germania unde mai erau 3 (trei) copii nemti? In toata scoala?
Ai putea sa te bucuri ca la tine sunt doar jumatate din clasa...
Denisa, povesteste si tu. Cum a fost intalnirea, ce ai facut, cum se simt copiii, le place la bunici? O poza-doua nu incarci sa va vedem?
Cristina, of cu facebook-ul asta ma omorati. Ma bag deseara de pe contul nepoatei sa vad pozele. Voi cum sunteti?
Lili, tu necajita cu serbarea ca si Cris...las-o incolo de serbare, si la noi s-au mai impiedicat la dansuri, au mai uitat din poezii...sunt copii si gata, nu concureaza pe scena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ingrid e si lacul. In spate ce se vede albastru e lacul nu cerul. E intr-u orasel langa noi nu chiar pe mal dar de sus din turn de udne am facut poza se vedea.
Ingrid, nu pot sa nu ma gandesc ce companie va avea fata mea la scoala. Ce jumatate??? 10 din 16 din cei 6 ramasi 2 sunt italieni. Ce sa mai zic??????

https://picasaweb.google.com/117646415556753840331/June22012#5755468029286489458 aici piticoata a adunat coacazele.
Pe 8 iulie aterizam. Abia astept. Ne vedem ,da?
Moni prefer sa cred ca tu nu stii sa interpretezi CT si RMN. Cand pleci in Belgia, cu ce mergi? Sper sa ne vedem si noi pana nu ma intorc acasa…….
Ai mei au fost duminica la strand cu tata-su. S-au indurat de mine si cica m-au lasat sa dorm. Ce vorbesti? la 4.10 m-am pus in pat dar cum la noi e fal-fal si nu avem nici o usa la camera…….si ai mei nu au avut altceva de facut decat sa intre si sa iasa din casa si sa tranteasca usa, s-a dus somnul meu.la 4.40 m-am ridicat din pat

Aseara am ajuns aprope de 8 acasa. David mi-a iesit in usa si aproape plangand m-a intrebat unde am stat atat ca el si-a facut multe griji pentru mine!!!! Eu mi-am uitat celularul acasa si nu a putut s ma sune. Offff, ce sa fac ?? , mi s-a rupt sufletul cand l-am auzit………..
Tot el si-a comandat de ziua lui un avion de la REGA, ambulanta aviatica elvetiana. I-am spus ca nu mai primeste altceva. La el se schimba doleantele zilnic………….. ei, na mi-a zis” mami sa-l impachetezi frumos in hartie de cadouri si sa-l ascunzi bine, bine sa nu-l gasesc si sa mi-l dai pe 15 aug de ziua mea. !!!!!!!!!!!!!!!!


V-as mai scrie dar sunt la servici, scriu mesajul in mail si apoi il postez repede pe forum.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare !
Gata si serbarea Dianei,gata si gradinita ... Maine a zis ca nu se mai duce.
Din pacate atat au lalait-o ca deja era aproape ora 19 cand am iesit ,asa ca a picat strandul Il lasam pe maine ca si asa-s ko, de la caldura.Ma mir cum au rezistat copiii echipati asa,atat ca ei au stat afara doar cat au evoluat,in rest au fost in clase.Pe langa dansul tiganesc,ei au mai iesit si la final cu coronitele.Am ramas interzisa cand am vazut / auzit ca peste 100 de copii din gradinita merg la scoala - clasa zero si clasa intai! Pai eu stiam doar de grupa-pregatitoare a Dianei si de cea a vecinutului de la 8 ,cand colo mai exista o "pregatitoare E" dar C si D nu exista Cred ca astia au aparut de anul asta ,sau nu-mi explic cum,ca din grupa mica au pornit doar cate doua clase cu copii de varsta Dianei.In plus pana la 100+ copii s-au mai completat de pe la alte grupe mari/mijlocii copii.Cred ca Diana va avea la scoala o gramada de colegi de 8+ ani cel putin ochiometric asa aratau multi/multe din cei cu coronite.
Diana echipata tiganca a fost haioasa, dar nici n-a iesit atat de tipatoare cum ma asteptam - ca era pe nuante de maro si roz/ciclam - ca au fost altele muuult mai pirande si cu verde-auriu tipator,sau rosu-auriu-inflorat tipator,costumatii speciale ,probabil inchiriate. Dar cireasa de pe tort a fost educatoarea cea in varsta,ca la soare te puteai uita dar la ea ba Imaginati-va costumatie galben-auriu stralucitor plus accesoriile obisnuite . Si cealalta tanara era in galben,dar nu concura cu soarele Baietii au fost beton,toti cu mustati desenate evident O sa ma ocup si de poze.Au primit pe langa cartile/caietele de lucru si cate un CD cu poze din excursiile facute cu gradinita,abia astept sa le vad si pe-alea ca nu le-am primit pana acum.

MIRA trebuie sa ne intalnim neaparat cand vi acasa.Daca mai poti face rost de cate o crema din aia de violete si de caramele-vitamine pentru copii,ar fi beton.Io tot asa zic ca de la alea mananca Diana asa de bine in ultima vreme.La ai tai nu se simte?
De plecat plecam joi dimineata ,avionul e la ora 15,din Budapesta.
Legat de interpretare PET CT din pacate stiu si eu destule: daca mai tineti minte primavara trecuta desi au scris la rezultat ca e zona inflamatoare la axila dreapta dupa operatie si iesise si FDG valoare mai mica,eu am sustinut ca nu-i asa si din pacate,eu am avut dreptate ...

Revin cu poze,noroc ca pe copii i-a luat mami si acum s-a dus G sa o schimbe (la ei la bloc cu gasca de copii).Io mai am treaba,de spalat mazare si pus la congelator - un castron maaare - asta e cea culeasa de husband aseara si ultima.Sper sa mai am loc in congelator
Numai bine bag si o supa de mazare cu galuste cu ocazia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Poze si filme cu "tiganiada"
http://www.dropshots.com/moni2012#date/2012-06-19
Dansul iar a fost luung cu o gramada de melodii tiganesti si diverse coregrafii,asa ca am "numai" 10 filmulete ,am filmata asa si ca stiu ca incap doar filme de 2 minute maxim in drop.
Pe Diana a machiat-o mama lui Alex,adica i-a acoperit julitura de pe nas cu fond de ten (eu nici n-aveam d-ala in dotare ca ma gandisem io) si i-a trantit si-un ruj rosu de nu-i adevarat - la asta nu ma gandisem,ca d-ala aveam unul acasa.Atat ca in poza cu Alex era inca nemachiara,adica nu nasul julit
La final toti cei 100+ au cantat si recitat la gramada d-alea de despartire ,de adio,nici nu le-am mai pus in drop,nici cu cei de la alte grupe,desi am mai filmat mai ales sa-l distrez pe Tudor ,dar si Dianei ii plac.Mai ales cei din grupele mici sunt criminali la capitolul coregrafie,unde erau "doamne" mai tinere era mai penal,unde erau mai in varsta, era mai fain - degeaba ca se vede bine lipsa sau ba a experientei
Alte momente de mentionat: dupa serbare,in sala i-a strigat dupa catalog,le-a inmanat dosarul si pe urma ne-au aratat cadourile primite din partea noastra - cercei de aur,sau brosa,dupa caz

Mergi la inceput