Prietene la bine si la greu - 165

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna dimineata!
O cafeluta tareeee pentru cine doreste!

Intru scurt sa zic si eu 2 vorbe din experienta noastra, poate va ajuta.
Cristina, si Natalia a avut in iarna asta o viroza care a lasat o tuse urata apoi. Am ajuns la o dna dr pneumolog si ne-a recomandat, dupa tratamentul de 3-5 zile de aerosoli cu vibrocil si flexotide (depinde de durata crizelor de tuse si muci), sa continuam cu flexotideul inca 2 luni. Mentionez ca flexotideul il facem cu babyinhaler, cu doza in sprei, deci nu aerosol. Mi-a explicat ca asta e tratamentul complet.
Poate ar fi bine daca mai ai o alta parere de la dr, si nu e complet tratamentul pentru Andrei, de aceea inca tuseste.

Si mai vroiam sa va spun ca ni s-a recomandat de catre dermatolog o crema care la noi face minuni pentru bubitele de la transpiratie: vitella ictamo costa 27 lei, cred ca depinde de unde o iei.

Multa sanatate si sa aveti o saptamana faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Diana la multi ani frumosi si fericiti!




Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Tocmai am ajuns de la scarbiciu dupa 24 de ore de alergatura. Ma dor toate oasele de zici ca m-a batut cineva. Urasc turele astea interminabile...
Ramonika condoleante. E groaznic prin ce treci. Citisem ca mama ta nu e prea bine dar nu imi imaginam ca e asa grav. Multa putere.
Diana La multi ani sanatosi si fericiti.
Revin dupa cateva ore de somn ca deja nu prea mai pot lega doo vorbe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

La multi ani, Diana !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani frumosi si buni, draga noastra Diana!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Lumi e ceva mai greu ca atunci cand era numai una...dar mult mult mai frumos. E greu ca atunci cand incerci sa adormi pe una din ele se intampla ca cealalta sa faca galagie, sau sa planga... e greu atunci cand aia mica papa iar Andra are nevoie atunci de mine... e greu ca ele sunt 2 si eu 1 si nu pot fi cu fiecare din ele...ca sa nu ma zic ca tre sa faca cineva si mancare, curat... DAR e SUPER cand le vezi cum interactioneaza... cand Andra insista sa-i dea suzeta cand Cami nu o vrea... sau cand desi doarme.. ii porneste caruselul... E fain cand iesim cu carutul si Andra insista sa-l impinga...si nici nu vede pe unde merge...ca e carutul mult mai mare ca ea. Eu ma topesc cand Andra o intreaba "ce face puiu meu" si Cami ii zambeste...sau chair rade zgomotos... lista poate continua... dar deja s-a trezit cea mica.
Pupici la toata lumea...si La multi ani Diana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multi ani diana sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa se indeplineasca

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

La multi ani fericiti si impliniti, Diana! Multa sanatate tie si familiei tale, va pup cu drag!

Ramonika

Ionela, Strumfy, ma regasesc bine in post-urile voastre, asa e si la noi, unu mananca celalalt escaladeaza/cade, unu doarme-celalalt alearga prin casa, unul asa unul altfel, dar si cand se joaca impreuna mai ca iti vine sa ii mananci de frumosi ce sunt. Chiar azi Dragos statea in fundulet, Amalia se lasase cu capul pe spate in poalele lui si el o mangaia si o tragea de par si ce se mai hlizeau amandoi

Dienutze, desi e vreme de plaja de multe saptamani cu rusine marturisesc ca nu am fost, nu am avut curajul sa ne urnim toti 4 din loc inca... Tot bag motiv ca Amalia sigur ar vrea in mare sa se balaceasca daca o vede si acum e mult prea rece pt balaceala, plus Dragos care are inca somn dimineata si nu prea as reusi sa il adorm pe plaja ca are o placere maxima sa planga cam cate juma de ora pana adoarme..si nu ma tin nervii sa il adorm in soare asa pe plaja..

Lumi, nu tre sa te scuzi, intri si spui ce vrei cand vrei si cum crezi, e greu sa ne mobilizam toate sa scriem zilnic aici, dar macar pe rand, uite asa tinem legatura frumos.

Noi tot greva foamei, mai bine zis Dragos, care la 10 luni aproape mananca doar tatzi si iaurt cu cereale/banana, sau iaurt simplu. Atat... zilnic imi propun sa fiu zen pe tema asta, zilnic am cate o cadere de nervi... Incerc sa ma autoeduc, si tot asa trec zilele..pe langa ca ma stresez din orice, pe orice teme, sunt cam cu nervii in ultima perioada, nu stiu ce imi lipseste, e clar ca ceva e in neregula. Poate si faptul ca din 2009 tot stau acasa, si neuronii au luat-o razna pe campii..Zilnic aceeasi activitate, casa copii si casa copii..nu concedii, nu distractii, nu nimic. Nici macar iesiri pe undeva cu prieteni sau ceva ca nu avem asa ceva noi, doar noi si familia lui. Mi s-a luat de toate de mult...asa ca nu ma bagati in seama, vad ca peste tot pluteste ceva nasol in aer, se intampla multe ...

Haidi va pup!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

La Multi Ani Diana, sa ne traiesti, vesela si sanatoasa mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani fericiti si sanatosi, Diana!

Mergi la inceput