Minunatele scorpiutze (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

bey, mai am putin si termin legile.Asta seara gata! Sa vedem ce mi-o fi ramas in cap.
maine seara ma mai uit o data peste ele si gata.Duminica, nimic.
pupici si noapte buna

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Promit reteta de sos de piper cat de curand. acum mi-e lene sa ma concentrez ca io cand l-am facut am combinat 2=3 retete gasite pe net ca sa iasa minunatia exact cum trebe. Si nici nu mi-am notat.

Am avut o zi grea. Dupa birou am venit acasa de am gatit (ciuperci umplute, friptura de pui si salata orientata) au venit socrii de la bz, masa, plecat socrii, culcat copilu...noroc cu mama ca m-a ajutat la strans pe aici si ma pot duce la patutz mai repede...

Deci va pup dulce pe toate si ma duc langa baieti.

Noapte buna!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Fetelor, iacata-ma si pe mine!
e liniste copilasii dorm, sotul la televizot si eu la computer. De cateva seri n-am mai apucat nici sa intru aici in camera.
Nina, noi vorbim aici nemteste sau mai bine zis un dialect care nemtii nu-l inteleg!!! E numai o limba vorbita ca de scris scriu germana literara!! Dar e al naibii de grea mai laes la inceput. Eu le amestec cum e mai usor! Da, Selin e mai bine, parca nu mai are atatia muci, dar au inceput colicice. Astazi vad ca a scapat de ele. dar o mai apuca seara din cand in cand. Ieri seara iam facut baita pe la 8 , a adormit pe la 9 9.30 si s-a trezit abia la 5 dimineata. nici nu-mi venea sa cred cand am vazut cat e ora.
Din pacate nu prea am timp in fiecare seara sa o imbaiez, sau trebuie sa recunosc nici chef, dar doarme tare bine dupa baita!
Poze nu prea mai am dar a implinit 6 saptamani si planuiam sa-i mai fac cateva. Va anunt cand mai pun!
Azi am fost la ziua baiatului prietenei mele si a dormit fara sa miste cu 10 urlatori mici la ureche. nici macar nu s-a clintit!
Ana, si aici tot asa vreme nasoala e! Nu mai stiu ce sa mai fac cu teroristii mei, inebunesc si ei tot in casa. Mi-a zis si sora-mea ca e vreme nasoala la Timisoara, ea obisnuita de la Bordeaux unde nici macar nu ingheata peste iarna.
va pup si va doresc un weekend placut

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR! Mey ce activitate pe-aici! Super!Ce mai faceti? Eu am zis data trecuta ca revin in aceeasi zi dar din pacate a trebuit sa fug cu laptop-ul la centru sa-i prelungeasca antivirusul si nu l-am avut acasa pana ieri seara. Am fost disperata! Nu mi-a ars de nimic!Ma gandesc oare ce m-oi face in Ro ca nu am internet acasa? O sa trebuiasca sa apelez la rude, prieteni ca sa pot tine legatura si cu voi. Asta se va intampla mai rar dar...asta e!

Acum cand avem si o experta in arta culinara...
MINA, chiar m-ai facut sa-mi ploua in gura asa de dimineata! Super reteta de cartofi, dar cred ca am s-o incerc in Ro ca aici nu am decat cuptor cu microunde. Stii cumva si cum se poate folosi cuptorul asta la retetele tale? Te pup si astept in continuare! Am uitat sa-ti spun sa o saluti pe YRYS si din partea mea!Mi-e tare dor de ea!Merci mult!
MONICA,cu scuzele de rigoare pt. intarziere, LA MULTI ANI MAMEI TALE!Sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de bine!Tu ce mai faci?
ADRIANA&GEORGIANA, ma bucur pt. voi ca ati gasit crese bune pt. copii! De plans or sa planga dar se obisnuiesc cu timpul. Asa am patit si eu cu Alin, de plansul lui plangeam si eu! Sotiorul era disperat , nu stia ce sa se mai faca cu noi, mereu ma intreba:,,Il retragem de la gradinita?Daca vrei, de maine gata!''L-as fi retras dar bine ca nu am facut-o ca a invatat o gramada de lucruri, si se simte foarte bine printre copiii de acolo. Educatoarele sunt super, asa ca...tot inainte! Va doresc si voua bafta! Va pup!
ANINA, sper sa fie frumos cand am sa vin acasa! Aici deja au inflorit ciresii! E super cald! Am in fata blocului un parc mare cu gradina zoologica, e plin de lalele si ciresi infloriti! O nebunie! Ce mai face Cristinuta?Va pup!
Fetelor, cu ce va ocupati in weekend-ul asta? Noi maine mergem la lectia de engleza cu profesorii americani. Alin, nu stiu daca v-am zis are un mare program de invatarea lb. engleze, si cam o data la doua luni vin profesorii si le fac un fel de show copiilor in care sunt implicati si ei. Toti canta, danseaza si cu ocazia asta recapituleaza ce-au invatat singurei din cartile si dvd-urile pe cre le detin.Deci, noi cu asta ne vom ocupa maine. Astazi, o sa mergem prin parc , este o vreme super, cred ca vom avea parte de vreo 20 de grade!
HELLENE,EMMA, ANA, CARMEN,MIRA, MSTEF, DOLCEBABY,KLUMEA BLONDY, va pup si pe voi, va urez tuturor un weekend cat mai frumos si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN


http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

MINA vaz ca esti din Bucuresti... da o fuga si uta-te pe vizor ca sunt la usa ta cu furculita in mina

Fetelor chiar nu poftesc mai mult decit inainte... asa ca stati mei linistite

Ieri am fost la doctor si sunt fericita, voi naste pe 25 aprilie, dupa Paste si bebelina mea are deja 2.640 kg si masoara cam 46 cm

Asa ca peste o luna fix la ora asta voi fi pe masa de operatie si il astept pe dr sa vina cu sa o scoata fi-mea

Ma duc sa pap si vb mai tirziu va doresc un WE placut

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
saru mana de urari la toata lumea sa va dea si vou Dumnezeu multa sanatate
reteta de tort pe care am facut-o e super simpla...am cautat biscuiti de post 2 pachete duble(280 gr un pachet) sau 4 pachete normale. i-am macinat in robot pana au ajuns un praf, i-am amaestecat cu zahar pudra(vreo 5 linguri), esentza, zahar vanilat, 1 pachet de margarina rama pentru prajituri(topit) si zeama de la o cutie de compot de piersici, a iesit ca o coca pe care am impartit-o in 3 bucati si am intins pe aceeasi forma de tort 3 blaturi cu hartie de pergament dedesubt ca sa le pot rasutrna si sa nu se rupa.
pentru crema am luat frisca vegetala 1l dar a fost muuult prea mult
si am pus asa un blat de biscuiti, frisca vegetala, apoi fructe taiate cubuletze(ananas si piersici din compot) apoi iar blat, frisca, etc...am ornat cu fructe si api l-am pus la frigider pentru vreo 2-3 ore sa se intareasca putin si margarina din biscuiti si frisca...cred ca in 20 m nu am avut ce face...nu este o reteta pe care sa o faci tot timpul dar decat sa ma apuc de facut blat de tort cu apa minerala si faina prefer sa-l fac din biscuiti
uitandu-ma prin rafturi am gasit si turta dulce care este de post si ma gandeam ca o pot macina si pe ea si sa fac o crema tot din margarina , zahar si cacao.
dolcemai ai fix o luna pana la intalnirea cu bbsi sa stea cuminte in burtica(pana nu se naste nu zic ca si cum ar fii fetitza sau baiat)
loryce frumos, vreau si eu sa infloreasca pomisorii
va pup pe toate fetelor si va doresc we placut si linistit

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragelor, sa aveti un weekend fain de tot!
Io astept sa vina primavara... adica tooot astept, dar nu mai vine! ma duc sa o mai caut!
Va pup pe toate... aveti grija de voi!
Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele, la noi ieri chiar a fost frumos pana la urma...nu ma asteptam...sper sa avem si azi o zi frumoasa sa putem iesi in parc cu prichindeii.
va pup pe toate...sa aveti o duminica placuta

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata si de la constanta.deja la ora asta la noi sunt 12 grade la soare.asa ca mai stam un pic si directia parc.
o duminica placuta.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE SCORPIUTELOR!

Am intrat doar sa va salut, va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa!
Lory_kluiALIN CRISTIAN


http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput