Piersicute de iulie august (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Edit - azi a mancat 120g fructe ( mere)

Spanacul tot asa - deci ma declar ( multumita)

Apoi 100 g mere pere conserva ( eram in vizita):)

Plus 2 rondele de orez ( organix)

E clar ca aerul marin face pofta de mancare ( abia astept sa o cantaresc acasa)

Cum mai e vremea in capitala?

(PS- vreau si eu coronitza la paranteze)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Avem 1 dintisooooooor !! Yeey

Si eu spal cu pronto si cu igienol.

Patrick n-are preferinta la mancare, insa pana acum nu i-am dat pranzul la borcanel, ci doar fructe si diverse combinatii cu iaurt, branzica, etc. Vreau sa testez, si eu in caz de forta majora sa am back up.

Roxy ce-as mai zace si eu... oriunde...si as veni si in parc, dar nu stiu dc o sa am timp.

Iuli ce spui tu ma inspaimanta. Cred ca lesinam si eu...

Delia ce bine ca ai revenit. Dc nu sunt prea indiscreta, ce s-a mai intamplat cu tatal Lailei?

Ile, ce mai faci?

N-am retinut ce vroiam sa mai raspund, mi se reseteaza creierul. Ziua trece numai contra cronometru. La serv fac munca de 8 ore in 6. Vin acasa, mai raman cu pitic afara, fac cateva ture de bloc, de parc..vin acasa, topaiala la greu, explorat, acu s-a facut ora 9, baitza, papa, nani. Iar de cateva nopti a dormit msi agitat ca batea zana maseluta la usa, asa ca sunt cam varza.

Aseara n-a vrut sa pape tzitzi, nici azi...deci cred ca gata si la noi cu alaptatul. Acum, la sfarsit, as vrea sa-i multumesc inca o data porumbitei pt sfaturile date, datorita ei am reusit sa resuscitez lactatia pe la 3 luni, si am avut laptic pana acum.

Hai ca m-am plans destul, va las, noapte usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Buna seara. Eu numai asa noaptea reusesc sa scriu.
Legat de borcanase la noi e refuz total se stramba de parca i-as da lamaie, nu vrea nici fructe nici legume dar nu ma deranjeaza oricum aveam de gand sa ii gatesc doar ca nu stiu ce fel vom face cand vom pleca undeva in concediu.
Iuli mi s-a strans stomacul cand am citit de micut. Si Mayei i s-a recoltat sange cand avea 4 luni dar pe mine nu ma lasat sa stau in incapere insa auzeam de pe hol si imi venea sa intru sa o iau de acolo. eu nu cred ca lesinul este ceva grav sau ceva ce se va mai repeta la urmatorul plans dar daca esti nelinistita poti sa ceri parerea unui specialist. Sau ai primit lamuriri cu privire la asta?
Pusi eu zic sa mergi la un specialist. Eu cand am fost mica am avut stafilococ auriu (sper sa nu gresesc denumirea) si de aici provenea horcaitul doar ca la mine se auzea in piept, am luat antibiotic si mi-a trecut.
Eu cred ca am facut-o de oaie astazi. Mi s-a parut a fi putin cald afara si am stat vreo 2 ore si cand am ajuns acasa mica avea ochii rosii si ii curgea nasucul plus ca stranuta. Deasemeni poate sa fi luat raceala de la verisoara ei dar tot vina mea e ca am lasat-o in preajma ei. Off si care ma laudam ca nu a racit decat odata toata iarna si i-a trecut doar cu panadol. Vedem maine cum o fi, i-am dat sirop.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Neata, fetele. Va dau cafea. Noi suntem bine. Ne-a iesit un dinte. Asa ca nu ma mai plang ca ramane stirb.in rest sunt cu biroul, cu pregatirile de cununie. Dar, mai intai avem ziua lui Tudor. Avem emotii ca, nu credeam dar copii sunt foarte rai si nu stiu daca o sa vina la ziua lui. Avem si prieteni de rezerva in caz de ceva.Va las si va urez o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Neata buna dragelor,

Ada, multumim de cafea. Felicitari pt. primul dintisor al lui Nectarel.
Noi inca nu avem niciun dinte.Asteptam...

Fetelor, multumesc pt. opiniile voatre privind medicul. Cred ca o sa merg pe mana amandorura: pediatru si penumolog, pt. linistea mea.

Fleur, multumim pt. reteta de cheesecake, o sa o incerc. Tu ai facut-o?

Azi, m-am gandit la urmatorul meniu:

- mar razalit cu 2 biscuiti (am gasit la Kaufland niste biscuiti bio, f. gustosi, BioKid, ii plac Sarei la nebunie.
- supica de rosii cu carnita de pui. Am incercat alaltaieri carnea de vita, nu i-a placut deloc. O perioada zicem pas.
- gris cu lapte sau orez cu lapte si scortisoara.


Azi se anunta vreme buna pe la noi, asa ca o sa profitam si o sa iesim pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Neata, fetelor,
Va raspund tot pe fuga, cat se coc merele si se blenduieste sucul pt al meu. Va pup pe toate si va multumesc pentru gandurile bune.
Sotul are o problema (nu fff grava) care trebuie operata candva si il supara si are si varicela, o forma uracioasa tare.
M nu a lesinat de la plans. Nu plangea in momentul ala, mai mult maraia (a plans cand a bagat acul doar). a fost o stare de lipotimie. In timp ce asistentele luau sange, la un moment dat a fixat un punct langa geam si tot impingea capul in partea dreapta. Eu am crezut ca vrea sa se uite de unde ii ia sange, dar el avea o miscare ca un spasm in dreapta. Cand au terminat, l-am ridicat (greseala asistentelor, care ar fi trebuit sa il intinda) si el isi scapa capul si piciorul drept in spate. Pana am atentionat asistentele, pana au facut ce tbuia au trecut cam 4-5 minute. Mult. Din fericire, si-a revenit repede si 10 minute era ok. L-a vazut ieri si neurologul, dr. Iliescu, a zis ca e ok si ca nu a fost genul de lesin care sa ii puna in pericol dezvoltarea.
Ca invatatura pentru noi toate, e bine sa tinem copilul culcat la recoltare, nu putem sti ce sensibilitati are.
Gata, fug


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Iuli ce de lucruri stii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoniap spune:

Buna dimineata tuturor,
Pana nu uit, Ilenutza, ziceai ca i-ai dat bebelini curmala si mei, meiul banuiesc ca l-ai fiert ca si mamaliga (facut faina in prealabil), cat timp il fierbi si curmala cum o faci ca tare as vrea sa-i dau si eu piticei, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoniap spune:

Multumim de cafeluta asa mai cu intarziere
Fleur, eu stiam ca leguminoasele, inclusiv lintea se lasa la inmuiat cel putin 12 ore pentru a se apropia de punctul germinarii moment in care beneficiile obtinute de la leguminoase devin maxime, poate mai stie si altcineva la fel, sper sa nu gresesc, evident ca se pot lasa si mai putin mai ales cand esti in criza de timp
Vera, felicitari pentru micul umblaret si spor la renovat
Roxypuy, multumesc de informatiile legate de dintisori, voi lua si eu pasta Nenedent; Cum arata iritatia de la dovlecel? cumva niste bubite mici si rosii asa ca niste zgrabunte? si felicitari pentru primiipasi cu antemergatorul

Noi nu folosim inca pernuta pentru dormit.
Am incercat si noi antemergatorul pe patura si e mai ok, multumim de idee Roxypuy



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoniap spune:

B_1403, nici noi nu mergem inca patru labe, si la fel patesc si eu cu mancarea, daca nu e pasata bine nu deschide gura
Drusu, ce matusa extraordinara esti tu, sora ta este o norocoasa sa aiba asa ajutor te admir din toata inima ; nastere usoara pentru sora ta mai mica
Ali24 sanatate multa la puiut
Fleurdelise, sanatate multa verisoarei tale si un bebelus sanatos
Iuli, sa-ti dea Dumnezu putere sa treci peste toate aceste greutati, imi pare rau sa aud ca a lesinat Mihaita, bine ca e acum in regula, sanatate multa si pentru sotul tau si pentru Mihaita si sa nu mai aveti probleme din acestea, eu lesinam cu siguranta, cred ca esti o femeie foarte puternica


Mergi la inceput