Cancer la colon-mai exista vreo sansa?

Cancer la colon-mai exista vreo sansa? | Autor: mate

Link direct la acest mesaj

Intreb pentru ca o persoana foarte draga mie,fratele mamei,a fost diagnosticat cu putin timp in urma cu cancer la colon.A fost operat dar din pacate medicii au constatat ca are metastaze la ficat…Urmeaza acum sa faca chimioterapie dar ma intreb,mai are vreo sansa? Practic am aflat de boala lui de o saptamana,nu a avut nici un simptom pana acum si brusc a inceput sa-l doara ficatul,a fost internat si a venit traznetul ca are cancer.Nu-mi vine sa cred ca va muri,probabil intr-un timp foarte scurt…Sper sa ajung sa-l mai gasesc in viata in septembrie cand merg acasa.Stie cineva vreun tratament naturist,ceva,poate aveti cunostinte care s-au vindecat sau macar au mai ameliorat boala…Multumesc.



Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

cumnatul meu a avut cancer la ficat - depistat anul trecut in vara, intr-un stadiu atit de avansat incit nu i-au mai dat nici macar chimioterapie - s-a stins deabia saptamina trecuta.

Daca unchiul tau face chimioterapie, asta ii va prelungi viata

imi pare rau - poate nu-i asa de grav cum pare, poate te poate sfatui cineva despre tratament naturist

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

in revista Fformula As este un articol interesant, cauta pe site-ul lor, si mai poti cauta pe vindecare.go.ro. Sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

da exista sanse. daca raspunde la chimioterapie si vrea sa traiasca, sigur va scapa!

Doamne ajuta!


Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001

http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea

Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Doamne dumnezeule cum nu a avut nici un simptom?dar inainte de-al opera trebuie sa fii existat simptom de durere sau disconfort te rog sa-mi spui.referitor la intrebarea ta nu pot sa te ajut foarte mult o situatie asemanatoare are si tatal meu carcinom stadiul 3 avansat numai ca el sa op. la rinichi in urma rezultatului de biopsie a iesit acest carcinom ,de doua luni face citostatice e groaznic ce se intampla in lumea asta.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

si matusa mea a murit de cancer la colon. a avut simptome doar cu 2 luni inainte sa moara. a slabit 10 kg intr-o luna si de-abia atunci s-a dus la doctor. deja avea metastaze la ficat. a avut un chist mare in abdomen pe care i l-au scos si dupa operatie , la o saptamana sau doua a murit. nu implinise inca 50 de ani



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Sint cazuri in care cancerul nu da absolut nici un simptom.
Daca e in faza III... sint sanse sa scape, dar foarte mici.

Imi pare rau ca povestesc asa ceva, dar cunosc pe cineva care a fost la analize (tot cancer hepatic, dar nu provenit de la colon) si a zambit cind i-au spus diagnosticul: a zis ca sint doctorii nebuni.

S-a programat la un alt specialist - s-a internat, dar a murit in spital pina sa i se faca al doilea set de investigatii.

De cind a aflat pina a murit n-au trecut 2 saptamini. E adevarat... era f. tanara. Si intr-un organism tanar boala evolueaza mai repede.


Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Oana, asa cum ti-a mai spus cineva, trebuie sa cauti in arhiva Formula As. Cu siguranta vei gasi ceva util.
Eu stiu ca in momentul in care incepi sa mananci "hrana vie" (neprelucrata termic) boala progreseaza mai lent sau chiar este stopata. Poate ar fi bine ca unchiul tau sa inceapa o cura cu sucuri proaspete de legume/fructe (gasesti asta tot in F. As).


" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer la colon in februarie 2003, stadiul 4...in noiembrie acelasi an s-a stins... nu, n-a avut nici un simptom decat cu 3 zile inainte de a se fi internat; la toate investigatiile facute, nu i-a iesit nimic; a trebuit sa fie operat ca sa se depisteze boala si faptul ca avea metastaze peste tot, mai ales la ficat; cu toate ca i s-a taiat din intestin, extirpandu-i-se tumora initiala, cu toate ca a facut chimioterapie si a tinut, in paralel, tratamente naturiste si alopate, boala a avansat in ritmul ei alert. Si da, Elise are dreptate: cu cat organismul e mai tanar, cu atat boala evolueaza mai repede. In salon cu tata fusese internat un batranel de aproape 80 de ani cu acelasi diagnostic, aceeasi faza a bolii; omul ala traieste si acum! nu va spun ce sentimente ma incearca...
Si, ca sa raspund: daca boala este depistata in faze incipiente (I/II), se poate face ceva. Dar, daca spui ca a fost deschis si s-au constatat deja metastazele la ficat (organul cel mai sensibil), nu mai e nimic de facut...
Imi pare rau...

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

DAA, are sanse..insa nu cu aj chimioterapiei.
Nu inteleg DE CE dr-ii recomanda chimio in stadiuri atat de avansate de cancer. E incredibil....
Tatal meu a murit acum 3 sapt pt ca a ales chimioterapia, pt ca nu a asculultat sfatul a 2 oameni care l-au strans de mana la un moment dat si i-au spus ''uite asa noi am reusit''...sau poate asa i-a fost dat.
Citeste art asta din formula-as http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=655&&idart=6042&&numecap=Sănătate&&cc=ernst%20gunter
Pt ca acest domn e din oras cu mama ,am cautat adresa lui si am trimis-o pe mama la el (nr de tel din revista nu era valid)sa o ajute cu un trat naturist pt tatal meu.D-l a fost f dragut si ne-a sfatuit, insa tatal meu nu a vrut sa tina regimul decat 4 zile.
Daca te mai pot ajuta cu ceva , trim un PM
Sanatate multa unchiului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Da, se poate vindeca dar este nevoie de multa vointa.Mama mea a avut cancer de col uterin ultimul stadiu si in urma unei alimentatii naturale100%(nimic de origine animala sau tratat termic)a fost operata si acum se simte foarte bine.Chiar si dupa operatie se hraneste la fel de natural.
Mult noroc!

Mergi la inceput