Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti(62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Sugubina, am citit de pe blogul, povestile tale - m-au emotionat pana la lacrimi.

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Hola fetele!

irip am facut si dublu si triplu (dr mea m-a trimis la tuate si nu indrazneam sa ies din vorba ei). Tinem pumnii sa fie bine totu!
Despre dr pt eco morfo recomand Dinu, Herghelegiu, Chitescu - daca cauti info de ei gasesti bune. Eu am facut la primii doi, dar pt ultima am primit recom de la dr mea.

mary1975 poate dc amesteci legumele cu ceva banana sau fructe care ii plac?

Alexa_H ai dreptate cu ce zici: dc sunt monozigoti/o singura placenta nu are nici o treaba cu ereditatea, e simplu-Dumnezeu a dat doi si gata s-a impartit oul. Nu se transmite pe linie paterna, ci doar pe materna-adica tendinta de a ovula doo oo vine clar de la mami. Ca tati nu are ovare

Va anunt cu incantare ca Ilincuta mea e si ea optkilistaaa!! la 1 an are 8300 cu 75cm. E bine de la dookilista cu 44cm.
Maruta e nookikista are 9700 cu 78. Mancacioase sunt amandoo si se pare ca Ilincanie a recuperat din diferenta. Uraa!

Am facut si noi turta duminica, am pus poveste si poze pe blog care doriti sa ne cititi!

Pupici la gemeniste si la burticozaure!

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Blogul Puficelor-aventuri din gemenie


Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

gaitica78 multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salexa spune:

Buna fetelor,

V-am citit tot timpul postarile dar nu am scris niciodata. Sper sa ma primiti si pe mine langa voi. In urma unui FIV cu dr. Albu sunt viitoare mamica de gemenasi in 11 saptamani.
Pana acum am mers la eco tot la dansul dar nu vreau sa nasc la Medlife, am o rugaminte la voi si anume sa imi recomandati un medic bun care sa ma ia in evidenta.
MULTUMESC

Pana acum nu am primit decat felicitari dar cred ca m-as supara foarte tare pe persoanele care mi-ar aduce compatimiri. La cat de mult mi-am dorit copilasi nu as putea vrodata sa ma compatimesc ca sunt 2, din contra sunt mandra ca voi avea gemeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary1975 spune:

Deci sa incerc sa pun fructe in legume, dar credeti-ma ca nici nu stiu ce fructe sa-i mai dau, ca de la mar recurgiteaza, de la banana , para face alergie, mai am de incercat portocale dar m-am gandit ca va avea reflux si de la ele, deci chiar nu stiu, mai dati-mi idei de fructe, ca pe mine m-a lasat memoria ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary1975 spune:

Salexa, felicitari ptr sarcina, sa dea DD sa fie cat mai usoara pana la capat . Ai grija mare de tine si de bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Buna seara fetele,
Salexa, bine ai venit printre noi, chiar ma intrebam unde sunt mamicile de gemenasi, ca nu mai aparea nimeni!

Sugubina, am citit si eu blogul, frumoasa povestea voastra, de abia acum am inteles ca sunt gemene identice (mi s-a parut mie ca seamana izbitor). Sunt tare, tare frumusele....

Vad ca povesteati despre cum se prind gemenii... E adevarat ca sansele sunt mari daca ai pe cineva in familie, eu n-am prea gasit decat f.f.f. departe (surorile strabunicii din partea tatalui). Greu de crezut ca de acolo vin, nu?!?!? Eu zic ca de la deficitul meu de acid folic, ca de 6 luni luam acid folic, sau ca am peste 30 de ani!?!?, sau ca sunt inalta?!?!?! Habar n-am, ai mei sunt dizigoti, fiecare cu saculetzul lui si habar n-am de unde, toti inca ne intrebam....
Sa dea Domnu' sa ajungem cu bine la capat si mai ales sa fie sanatosi, asta ne dorim....

Amary 10+ de


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Salexa, felicitari pentru sarcina! Fetelor, voi aveti greturi? Cum va descurcati? Eu la orele 21.00 trebuie sa ma bag in pat ca mai ia o greata de toata frumusetea. E oare adevarat ca la mamicile de gemeni starile de rau sunt la dublu? Pe la cate saptamani ati scapat de starile astea de rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali79 spune:

Nici la noi in familie nu au existat sarcini cu gemeni... Ai mei sunt dizigoti, 2 placente, doi saci, deci doua recoltari de stem au avut loc... Am ramas socata cand, la 6 saptamani, mi s-a spus ca vom avea gemeni... E adevarat ca e mai solicitant, dar si satisfactiile sunt duble. Asa cum au amintit si alte fete dragi aici, de multe ori sunt compatimita sau primesc ranjete sau grimase de genul”vai, mi-e mila de tine...cred ca e tare greu”, dar de multe ori sunt doar ascunse invidii si frustrari in replicile celorlalti... Acum o saptamana la vaccinul de 4 luni, dupa ce am iesit din cabinet cu ei si ii echipam ma intreaba o doamna pe la vreo 55 ani daca am mai avut situatii in familie. Am raspuns ca nu si a venit replica ei”stiti de ce va intreb? Pentru ca si fiica mea e insarcinata si meste in martie si ma gandesc, Doamne fereste sa nu fie tot gemeni!” Am ramas siderata si i-am raspuns ceva de genul ca nu mi se pare deloc greu, ci doar mai frumos si ce mamica mandra sunt eu si binecuvantata...

Anahadasa, dupa cum spuneam, luca a avut 3.4 lg, iar Ianis 3.3 kg. Am luat doar 9 kg. Eu am 1.70 si la ambele sarcini am pornit de la 65 kg... La Ingrid am luat doar 6 kg si ea avut 3.8 kg la nastere. Pe sarcini am aratat super slaba dar cu o burta uriasa, mai ales la gemeni. Mancam cantitati uriase de mncare si dulciuri, asta e, recunosc, dar degeaba. Pe cand in afara sarcinii asimilez orice, trebuie sa am mare grija cu greutatea...ciudat.

Salmida, am nascut baieteii la 37 saptamani si o zi prin cezariana pentru ca dr. mele i-a fost teama sa mai asteptam, sa nu se desprinda cicatricea de la vechea cezariana.

Salexa, felicitari pentru sarcina!!!

Amary 09

Mami de Ingrid – 3 ani, Luca Nicolas si Ianis Stefan – 4 luni




Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)


Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 2 sarcini reusite, din care una gemelara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandradum spune:

Buna dimineata! dragi mamici de gemeni.
Am doi bebelusi de 4 luni jumatate si suntem putin cam suparati, deoarece tocmai am ramas fara carut. L-au furat din spatele blocului, un carut nou si destul de bun. Acum va trebui sa cumpar altul si vreau sa va intreb ce fel de carucioare aveti voi si cat sunt de utile.
Sugubina am vazut in pozele tale ca ai un carut de la Bertoni Twin, ma gandeam si eu as il cumpar si costa cam 500 lei. Este bun caruciorul?
Multumesc si va doresc bebei sanatosi si frumosi.
O zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Vali..vad ca si tu esti ca mine..ai 3 copii. La fel am fost si eu, prima data un baiat, ulterior gemeni(tot baieti). Sanatate tuturor

Mergi la inceput