Gemanutzele!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black, cand am ales gradinita Iustinei am tinut cont d apropierea de serviciul meu, de faptul ca au curte cu loc de joaca si iarba si de faptul ca au mancare buna, gatita acolo. Optionalele la gradi sunt apa de ploaie...egal cu 0. la gradinitele de stat, ma refer. Pt. Iustina eu am vrut sa invete de mica limba engleza si-am inscris-o la un club privat - sunt 10-12 copii in grupa si merg copii de la 3 la 14 ani. Invata engleza intr-un mod f. placut, prin joaca. La fel voi proceda si la Ade. Bafta!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, ai si tu dreptate. Deci un club privat de limba straina. Banuiesc ca, costurile lunare (adunate) ajung cam tot pe unde bate o gradi privata cu program scurt (450-600 ron la Brasov). No, acum neintelegerea cu sotul este legata de bani. El nu vrea sa investeasca atatia bani lunar in educatia copilului, pe cand eu inteleg necesitatea unor astfel de cheltuieli si inteleg ca tb sa facem in continuare sacrificii. El este deja satul de tras.

Cu gradi aproape de mine... poate prin Sacele. Iar aproape de sot, poate prin cartier (sot munceste la 3 minute de casa). In fine, trecem si peste incercarea asta cumva.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black, nu ajungi la scorurile astea cu gradi de stat si un club privat. Engleza Iustinei e 80/luna, cate 4 ore/saptamana. Nu e scump. Iar gradi e cam 7-10 lei/zi, depinde de fiecare gradinita, se plateste doar masa copilului - asta la gradinitele cu program prelungit, daca nu au program prelungit, copiii vin cu pachetel de-acasa - inmultit cu nr. de zile lucratoare dintr-o luna.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Black multumesc de complimente.
Dragos cati ani are?

Lora cum se descurca fetita ta la scoala?Ii place?



Povestiprafuite

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna%202012&page=55" target="_blank">Pozele noastre in concurs(ym1 si 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, ce ieftin pe la voi. La gradi de stat tarifele difera de la 13 ron/zi (Predeal) la 17 ron/zi (Brasov), 3 mese incluse. Suplimentar, optionalele. Nu stiu ce preturi au cluburile private. Un loc de joaca, abonament lunar, este 130 ron. In fine, am impresia ca totul este mai scump in Brasov (pornind de la preturile apartamentelor ).

Pufy, Dragos are 3 ani si 2 luni. Pana acum nu am mers nici macar o zi la gradinita/cresa. De aici si fricile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black, cam mult, ca nu-s 3 mese, sunt 2...ultima e o gustare la care vor primi ori un fruct, ori o placintica, ori un pachetel mic de biscuiti, ceva de genul...


Iustina se descurca f. bine la scoala, ii place, nu a spus niciodata ca nu vrea sa mearga in vreo zi, ii place si d-na...scrie f. frumos si corect, a laudat-o mereu d-na ca e singura din clasa careia nu are ce sa-i corecteze la dictari, nici macar un punct nu are de pus pe caietele ei. La matematica mai greseste, uneori, din neatentie - face adunare in loc de scadere, de cascata ce e (seamana cu mama-sa) ori la abilitati practice nu termina ce are de facut in timp util...e cam inceata. In rest, e totul perfect, noi suntem f. multumiti de ea, e un copil extraordinar, ca toti copii, de altfel. Cea mica, in schimb, e o repezita si face boacane cu carul.

V-am spus ca merge si la inot Iustina? si-i place f.f. mult - mai mult decat la engleza - de la ea zicere.:)) pt. incepatori e 180 lei/12 sedinte, avansati - incepatori - 160 lei/12 sedinte si avansati 140 lei/12 sedinte. Iustina e la faza cu 160.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Si eu am un exemplar in cls 1 (baiat) ... si unul la gradi (fata).

Ai mei fac mult sport - baiatul face hockey, inot, fotbal si iarna skiaza. Fata face dans, inot si iarna skiaza ...acum cochetez cu ideea sa ii dau la tenis.

Eu nu as investi prea mult in limbi straine de la aceasta varsta, mai ales daca in viitor nu o va practica in mod fregvent. O sa invete acum si o sa uite asa cum invata ... spun asta din propria-mi experienta. Eu am facut germana cu profesor de la 4 ani pana la 10 ani, am acasa niste casete in care spun niste povesti in germana, mamma mia ...nimic nu mai stiu. Recunosc ca inteleg cam 50% dintr-o conversatie dar cam atat.
Daca tot e sa fie o limba straina, poate engleza ar fi mai utila.

Voi fetele cu 2 copii, ai vostri se iubesc ? Ca ai mei se urasc cu pasiune ...sunt cei mai buni dusmani, este foarte mare competitie inre ei si se joaca in pace max 20 min dupa care inevitabil, se bat.

Lora, nu cumva ne-am intalnit asta vara la Piatra ? M-am vazut cu niste fete de pe forum in Piatra asta vara dar singura de care mai stiu este Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buflea se pare ca avem copii de-o varsta...sau pe acolo. Ai mei au 5 si 7 ani.Si se iubesc...mult de tot! Se mai cearta cate-odata, dar rar...

Lora felicitari pentru scolarita constiincioasa. Lasa ca va invata ea sa se si "adune" (adica concentreze). Are timp...

Black lasa frica de-o parte si da copilul la gradi. O sa vezi ca il va schimba experienta aceasta, in bine...



Povestiprafuite

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna%202012&page=55" target="_blank">Pozele noastre in concurs(ym1 si 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
imi pare bine ca vad asa animat subiectul, desi nu prea am timp , mai trag cu ochiul
ba mai mult, am ramas fara laptopasa ca am deja cadoul de ziua mea, daca tot nu stiam ce sa cermai apuc la al sotului.
dau debaut azi, Sofia are 2 lunite
noi suntem relativ ok, Alex cu muci, eu cu CM, al meu superobosit cu munca si cu casa
la casa meseriasii mai stau cel putin o saptamana, mai ales ca vin si sarbatorile, sper sa reusim sa amenajam macar mansarda; ca pe & mai trebuie sa predam casa!Nici nu vreau sa ma gandesc cat am sarit din bugetul initial; dar asta este.


va pe toate si mai trec!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Azi nu m-am trezit, sa nu cereti prea mult de la mine, va rog!

buflea, trebuia sa ne intalnim, da' nu's de ce n-am mai reusit. Laura e nasa fetitei mele mai mici. In vara asta ne vedem, garantat. Da' furam cu verisoara ta (parca asta-i gradul de rudenie, nu?) cu corturile. Sper sa nu confund persoanele...da' am o scuza, neuronu' doarme.

Si Iustina face inot si-i place f. mult, a facut si dansuri intr-o perioada si mai cocheteaza cate putin cu handbalul. Engleza sper sa nu aiba ocazia s-o uite, ii si place, de altfel, iar din clasa a 3-a vor face si la scoala. Deja a inceput cate putin sa si citeasca in engleza si mai stie si cum se scriu unele cuvinte uzuale. Si numara rapid, pana la 100, f. corect. Sa ma mai laud?:)) Sunt chiar incantata de ea, nu's cu cine o fi semanand.

Olim, La multi ani micutei de 2 luni! Ce trece timpul..parca abia ne-ai anuntat ca esti insarcinata!

Ale mele se iubesc, in general...n-au apucat inca sa se certe decat ceva de genul - are Iustina ceva in mana, iar Ade vrea si trage de acel ceva, chit ca n-ar avea voie...si tipaaaa rau ca vrea! Dar e si mare diferenta intre ele, inca n-au cum sa se certe - Ade are 1 an si 7 luni, abia, si nu prea stie sa vb. Da' tipa mult.



Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput