Prietene fara titlu (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Na hai ca vin si eu cu o veste oarecum buna printre atatea proaste.
Mi-a scris mail doctorita din Ungaria - ca v-am zis ca data trecuta nu era acolo - si mi-a zis ca ideea mea sa consut un chirurg toracic e f. buna si daca vreau se intereseaza si imi aranjeaza ea o consultatie in Debrecen.A zis ca a discutat si cu compania (farmaceutica presupun,adica GSK) si ca s-ar parea ca ei chiar ar sprijini o interventie chirurgicala daca mi-ar fi benefica.
Si cu asta iti raspund si tie INGRID la intrebarea "unde mergem in vacanta",ca n-apucai. Da' ce io imi mai pot face vreun plan de vacanta? Nici macar pe o luna inainte nu-mi pot face vreun plan Probabil daca o fi rost de-asa ceva,numai ca ne hotaram de pe-o zi pe alta ... N-am niciun chef de operatie vara asta,dar daca se ingroasa gluma ,asta e.Daca-i musai ,cu placere , nu? M-oi duce la tara sa-mi petrec covalescenta cu una dintre verisoare,de care tocmai am aflat ca trebuie sa se opereze la tiroida La sora-sa care si ea avea vad ca a mers cu tratament,dar ei vreo 3 medici i-au recomandat operatia ca cica-s mai mari si mai multi nodulii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Liliana, condoleante pentru pierderile suferite. SI tie multa putere sa ai grija de bolnaviori.
Moni, pentru consultul la chirurgul toracic astepti sa vezi rezultatele la CT-ul din mai? Sa inteleg ca poti sa tratezi chirurgical problema si sa ramai in programul in care esti acum.
Mira, imi pare rau ca e asa de greu cu sotul tau. Te cred ca esti coplesita si data peste cap. Sper sa-si revina la caracterul propriu mai putin accentuat.
Daca va zic de sotzul meu, mai ca ma apuca rasul. Ca de plans am eu timp? Mostra, azi dimineata. Venim noi in Buc. Ma lasa in fata firmei lui ca avea lectie de germana (de la el la mine face 5 minute cu masina, insa eu de la el la munca mea fac 15 min pe jos si iau metroul, deci vreo 35 cu totul). Fug la metrou si pe trecerea de pietoni, clipocind verdele fug, ma impiedic si cad (in fusta, dar macar nu mi-am rupt ciorapii) si masinile veneau spre mine. Imi trag sufletul si-l sun: "Stii, cazut, masini, n-ai vrut sa ma duci la munca" EL: "ai spart Kindle-ul?" Si nu, nu e gluma!
Sambata, vizita la un fin, la pranz la soacra sa culcam copiii ca seara aveam o alta petrecere prelungita. La soacra constat ca am uitat geanta in prima vizita. "Asa faci tu mereu. Faci prostii si eu trebuie sa-ti rezolv problemele. Nu ma duc dupa nici o geanta". Ii spun ca merg eu, cu toate ca nu aveam acte si telefon. Dau sa plec si ma razgandesc. Pur si simplu nu merita. Am rugat-o pe mama sa-mi recupereze geanta a 2-a zi. Intre timp, l-am rugat sa-mi detalieze celelalte probleme pe care mi le-a mai rezolvat "Pai nu sun eu la doctor sa programez copiii?" Avea dreptate? Avea. Am facut asa o criza de nervi........M-am inchis intr-o camera la soacra-mea si-am plans pana mi-a mai trecut. Pur si simplu n-am solutii.
Copiii? Tavi iar cu febra si raceala. ceilalti cu gradi si poezii. In vizite sunt foarte cuminti si dragutzi.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
De unde sa incep? Au plecat musafirii, ieri a fost zi de smotruiala dupa ce am venit de la servici. Casa intoarsa pe dos, vase de dimineata in chiuveta, ca la bolunzi. Am frecat pana seara, daca tot am inceput, macar sa fac si pt Paste. Si dupa aia ma mir ca mainile mele arata iritate si uscate.
Diana a avut o fetita in vizita, s-a distrat si nu i-am dus grija.
E ragusita ca o betiva. Dupa ce-i dau ceai cald seara ii trece, a doua zi o ia din nou de la capat. Si nu se vede nimic in gat.
Bee, halal sotz mai ai. Nu merita sa plangi pentru asa o persoana. Atunci la ce mai sunteti casatoriti daca toate la faci tu? Pune mana pe el si inchideti-va intr-o camera, scrie-ti o lista cu toate doleantele si cu tot "ajutorul" pe care il primesti de la el si baga-i-le sub nas. Prea usor il lasi sa scape. Traseaza-i sarcini, nu e normal sa te ignore. Ce m-am enervat. La ce sa mai vorbim de tensiune, uite de unde ti se trage.
Sanatate lui Tavi. Macar copiii nu-ti fac necazuri si sunt cuminti.
Lili, condoleante! E foarte greu sa-ti pierzi parintele spiritual. Condoleante si pentru unchi. Dumnezeu sa-i odihneasca pe amandoi.
Robert nu facuse varicela? Sa ia zovirax cum spune Mira, sotul meu lua la zona zoster. Acum ai doi bolnavi proaspeti si unul pe vindecate. Of. Tare greu. Sanatate si lor, sper sa nu aiba multe bubite.
Mira, tu crezi ca incapatanarile ciudate ale lui Heinz vin de la accident? Sau poate ca e doar artagos de la atata plimbat la spitale si analize si lipsa de activitate? Tu stii cel mai bine cum se comporta inainte, ca sa poti face o paralela.
Se poate si de la medicamente....
Unde plecati in vacanta? Este o idee buna sa schimbati mediul si pentru copii si pentru voi.
Acum ma uit la poze si nu stiu ce sa admir mai mult: perdelele, florile, copiii care sar pe trambulina? Tare i-a crescut parul Dariei, iar Selin s-a inaltat ceva, e aproape cat sora-sa. David, harnic la gradina...ca in rai acolo la voi.
Respectele mele pentru munca depusa, peste tot se vede mana ta. Bravo.
Cristina, nu te descuraja, uite si la Mira, tot cu incetinelul a facut si ea la casa. Adevarul e ca niciodata nu termini, mereu ai ceva de imbunatatit, de pus la punct, de gradinarit...chiar daca tu nu ai gradina, in schimb niste muscate in ladite tot iti pui, nu? Mai spune-ne de Razvi.
Denisa, multumesc ca mi-ai raspuns, reteta e super. Tu o faci regulat? ca noi am luat-o ca si ceva special, nu de toata ziua. Un fel de mancare de impresionat musafirii.
Eu am ajuns cu greutatea la 59 si tot scad spre mara mea bucurie. Vreau sa obisnuiesc corpul sa ramana la aceeasi greutate un an de zile inainte de a scadea iar. Am observat ca el se simte confortabil la greutatea ce o ai o perioada mai lunga, asa ca vreau sa-l pacalesc. O sa ma apuc de sport (ingrozitor, dar trebuie) ca sa-mi tonific muschii.
Ce mai face Emma, dar Alex?
Moni, sambata asta Diana a inotat si pe spate, chiar bine. Eu nu pot s-o filmez, ca as face-o. Sunt despartita de ea printr-un geam mare. Nu-i bai ca Dia ta inoata cu mainile mai arcuite, important e ca inoata. Si ca se scufunda. Restul sunt detalii e care le poate invata/reinvata intr-o saptamana-doua.
Ma bucur enorm de vestea de la Debrecen, mai ales ca au luat in calcul varianta chirurgicala, trecand peste protocoale. Foarte bine si Doamne-ajuta.
Cand ti-ar aranja o intrevedere cu chirurgul?
Sanatate si verisoarei tale, cam cu dus-intors asta cu operatia la tiroida, nu poate tratament radioactiv? Asa a facut matusa-mea la Nurnberg, tratament cu iod radioactiv si i-au scazut nodulii.
Ok, tot ne-om intalni si cu vacanta planificata si fara. Numai sa vad cand, vin altii la mine de la sute de km si noi care stam aproape...nici gand. Asa patesc cu cumnata de vizavi. Ne vedem mai rar decat cu prietenii. De aia, ca sta langa, probabil.
Am fugit la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare.Hai sa bag si eu un rand.Avem si noi in final un nume pentru nepotica: Iulia.L-a tras Tudor ... la sorti Cum nu se puteau hotara,a zis fratelo ca asta urmeaza si acum seara au aparut in zona cu bolul si biletelele E drept ca au fost 2 biletele cu Iulia si cate un biletel cu Teodora si Valentina.Deci au dat 50% de sanse Iuliei Asta ii placea Ramonei dar si Dianei si lui Tudor.Si mie tot asta-mi placea mai mult,dar mergea si Teodora,doar Valentina nu-mi placea.Diana a avut onoarea de a citi biletul castigator,ca sa aiba si ea un rol
M-ati intrebat cand imi aranjeaza consultul,pai nu stiu ... cand poate si-ala pe care l-o gasi.Saptamana asta urmeaza la ei Pastele,apoi urmeaza la noi ... cam incurcat.Ideal ar fi sa-l obtina la urmatoarea programare,adica pe 20,ca si asa am zi scurta,doar analize de sange.Asa n-ar trebui facut drum in plus.
INGRID felicitari Dianei cu inotul.Nici nu ma mir,doar ea era lesinata dupa apa! Pai tin minte cand am fost prima oara impreuna la mare ,ca de la prima ora voia in apa si abia o scoteai de-acolo - in conditiile in care Diana mea nu prea voia sa intre ca e prea rece (si eu la fel ) Noroc ca anul urmator apa a fost calda ca o supa in tot timpul celor 10 zile! Apropo de inot,chiar imi zicea Laura zilele trecute ca ce-mi mai fac plan de abonament la bazin,ca doar din 1 mai se deschide deja strandul Si chiar daca doar 20-25 grade ar fi tot e ok la cele doua bazine cu apa semi-termala.Cam are dreptate,atat ca e mai naspa cu Diana care-i obisnuita cu inotat pe sub apa,scufundari ,sarituri ... si nu-mi prea convine asta acolo.Si fiindca e mai aglomerat si fiindca daca se uda pe par,cum o usuc? Hai ca la 30-35 de grade cum erau asta vara mai mergea sa se ude pe cap,dar in mai nu e prea indicat.
Tu iar cu cura de slabire? 59? Hai ca poate ma ajungi,ca doar mai e putin pana la 55 ,nu? Chiar nu stiu ce-ti trebuie tie slabit Valabil si pentru Denisa Io nu m-as supara sa ajung chiar si la 60.Acum la 55 am iar si mai consistente ,dar in rest ... tot cam pe-acolo-s.
Legat de vara-mea,ce Nurenberg,ca asta nici macar la Cluj nu vrea sa mearga zice ca-i prea departe,asa ca se lasa pe mana celor de la Oradea Ea se si simte ca naiba,are si spasmofilie cred,sau cel putin lipsa de calciu sigur are,poate si de la tiroida o mai fi baiul.Cred ca si fierea e cu bucluc,ma rog,claie peste gramada la ea.
BRANDUSA nici nu stiu ce sa-ti zic Dar nu-i bine defel sa ramai prea mult in starea asta de "fara solutii".
CRISTINA spor la treaba - greu si cu plimbarile la Bucuresti si cu mutatul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si de la mine la ceas de dimineata aproape la voi, va doresc o zi buna si o cafea si mai buna
Moni-mii de scuze ca nu am apucat sa intru sa scriu cat de mult ma bucur de rezultatul de la Debrecen si ca vezi un chirurg si ca exista si alta solutie-tin pumnii si ma rog sa fie ok, conteaza mult sa ai optiuni care dau rezultate crede-ma,tare mi-as dori pt copiii astia o solutie-sunt atat de puri,afectuosi si inteligenti si medicina refuza sa vina cu un leac-stiati ca unul din 7 nascuti au probleme...majoritatea in spectrul de A-ADHD, Autism, Apserger..de necrezut asa-i?Nu vreau sa intristez pe nimeni ca si asa nu e o atmosfera prea buna pe aici, asa ca eu stau in banca mea.
LILI-condoleante si fii tare maine dar mai ales pt familia ta, bine ca scapati toti de asta si se vindeva OK.
BEE-nu e ok deloc ce se intampla,dar stiu ca majoritatea barbatilor nu fac fata presiunii,copiilor si sunt imaturi si egoisti-dar eu zic ca TU esti cheia,cu rabdare(e greu dar merge) si cu o atitudine pozitiva si aratindu-i mereu ca nu ii raspunzi cu aceasi moneda ai sa ai rezultate in timp, si datorita ca se vor mari copiii, ai sa vezi
Mira-tin pumnii sa isi revina sotul tau, si la el e clar nevoie de timp, si de psihologul ala,sper sa se rezolve mai repede decat estimeaza ei si sper ca e mama ta acolo ca ajutor si suport moral.
Ingrid-cu mare placere, fac reteta asta mai ales pt noi,cum ziceam le poti congela si scoate dc esti in impas si arunci in cuptor-alor mei le mai place mult si kataif cu diverse feluri de brinza,ou si lapte,ies crocante si soft in acelasi timp si sunt yummi-mai nou le place salata orientala cu masline,cartofi,ou fiert,ceapa dulce si bucati de peste afumat ca tot ne prisoseste asta.
Daca mai vrei retete rapide de aperitive si lasagna cu pui si totul facut in casa spune-mi si mai trimit.
Felicitari Dianei pt inot,tie bafta cu slabitul si eu sunt acuma la 55 dar as vrea la 54-eu clar nu am pofta de mincare si in ultimele 2 sapt am cam acelasi meniu ca tin post dar lactate tot maninc,dar am eliminat dulciuri,doar fructe maninc si astea sunt 2 mandarine si 2 grapefruit pe zi si in rest 2-3 cafele, sandvis cu brinza si rosii si ardei gras, cam astea sunt mesele mele de baza.Daca te apuci de miscare o sa vezi ce tonus fain iti faci si se mai duc si din kg dar iti treb macar de 3 ori pe saptamina la inceput.
Cristina-rabdare ca se aranjeaza toate,o sa fie bine-important e sa fiti sanatosi si Razvan OK
Gata ca nu mai am vlaga si voi vorbiti de curatenie de Paste-eu abia pe luni ma apuc ca de joi seara pina duminica mergem la cabana cu prietenii nostrii cei mai buni si cu nasii ca e liber vineri si luni,dar treb sa revenim duminica ca suntem invitati la un prieten care face 60 de ani.Nu stiu dc v-am spus ca prietena noastra model tenismena de 11 ani e campioana pe Canada si la simplu si la dublu-a castigat in calgary in weekendul trecut-tare mindri si bucurosi suntem pt EA ca a muncit si merita din plin 3-4h pe zi nu e usor-sa te trezesti copil la 6 dimineata si sa vrei sa mergi la tenis,spune ceva-Bravo Mariuca-campiona noastra,te iubim

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata.
DENISA eu cred ca dimpotriva vor exista si alte solutii pentru autism in afara de cele clasice,gen ABA.Uite eu am citit aici mai multe articole
http://www.sciencedaily.com/news/mind_brain/autism/ N-am apucat sa le citesc pe toate ca-s o gramada,dar din ce vad eu se cerceteaza la greu si in domeniul asta.Asa am citit si eu ca mai ales in SUA sunt diagnosticati mai nou tot mai multi copii cu autism,in special baieti.Din ce am citit se pare ca exista si o componenta genetica.Sigur in viitor vor gasi ceva tratament si in sensul asta.Am citit ca au gasit ceva instrment prin care ar putea sa se diagnosticheze copiii cu autism inca de la 9 luni ,asa automat mult au sanse mari de recuperare daca o iau din timp cu terapiile.
Important e sa nu disperi Mai ales ca Alex e ok,are doar ceva elemente din spectrul asta.
Pe mine ieri toata ziua m-a durut capul - in crestetul capului,parca la radacina parului.Nici azi nu-s chiar ok.Intai am zis ca poate-i de la CM - ca dupa ce s-a chinuit toata saptamana trecuta sa porneasca abia duminica s-a "declansat".Pe urma m-am gandit ca are legatura cu vremea (ieri a plouat un pic si zilele urmatoare iar se prevad ploi).In concecinta si oasele mele o simt,mai ales coloana cervicala Imi "pocnesc" si urechile Cam asa fusai si in decembrie vreo doua zile ,atunci era ceatza afara.Cand am vorbit cu vara-mea si i-am zis ca eu cred ca si de la medicamentele astea am devenit asa "senzitiva" a zis ca nici vorba ,ca ea crede ca e ceva "in aer" ca asa pateste si ea si maica-sa.Mami la fel zice (si-azi noapte a zis ca n-a putut adormi ca o bazaiau toate alea - chiar a trebuit sa ia antiinflamatoare). Si eu am fost cam meteosensibila,dar iarna asta parca mai mult decat de obicei.Cred totusi ca medicamentele au intetit sensibilitatea asta.In plus e vorba si de uzura,la CT se si vad depuneri calcaroase pe coloana Cred ca numai gimnastica ma mai "salveaza" - si asta-i bai ca-s cam prea sedentara,musai sa remediez treaba asta.
DENISA am uitat felicitari fetitei tenismene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Dragelor ce mai faceti?

eu acum numai scurt, ca astept sa vina rapid prietena mea pana la mine, acu pleca o fosta vecina.....
Mai intai vestiile bune, H e oficial de azi acasa, mama a plecat si ea tot azi (da, e tot o veste buna), sambata plecam. am primit confirmarea rezervarii. Gardasee, Italia 5 zile.
din pacate sunt si putin trista. Bunicii mele nu ii este bine. Alalta seara au adus-o de urgenta la tm pentru ca isi tot pierdea cunostiinta. I-au facut un CT la o clinica privata si i-au zis ca nu e accident cerebral. Urma a doua zi sa mearga la un neurolog. Dimineata devreme matusa-meaa chemat salvarea. Medicul de pe salvare a intrebat-o daca e sigura ca mai vrea sa o duca la spital. Au operat-o de urgenta la cardiologie. Insuficienta atrioventriculara gr III, i-au bagat un stimulator cardiac provizoriu, probabil azi i-au facut a doua operatie si i-au pus unul definitiv. Inima ei e obosita...... Are 85 de ani si stiu ca ea ar fi vrtu sa fie lasata in pace. Nu mai astepta nimic altceva decat sa moara. Nu stiu daca sa ma bucur sa sa plang ca a inceput sa-si revina. E doar chinuita...........Ma rog vom vedea, cum vrea Dumnezeu, poate inca nu i-a venit vremea, si scapa si de data asta cum a scapat si acum 2 ani cand a facut atac cerebral exact in ziua cand ne-am dus noi la ea, fiind singura la sat, sau acum un an cand a facut peste noapte embolie la picior si era la mama la Tm.

Revin pe disera......


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello la a 2-a cafea
Ma bucur ca vad ceva vesti bune,mai ales de la Mira legate de H si va doresc vacanta faina in Italia,cand plecati si ce veti face acolo?
Ce va invidiez pt vacantele astea faine si dese care le aveti
Sanatate multa bunicei tale.
Moni-articolele alea sunt asa sa ne ia fata,slabe sanse sa apara ceva,dar ma rog,speranta moare ultima.
Eu vreau sa va doresc weekend placut,noi mergem la cabana,merg sa fac ceva curatenie ca de mincare si ceva bagaje am reusit sa fac,iarasi sunt varza cu timpul.
Va pup si numai bine!paste fericit celor ce sarbatoresc!

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
MIRA super veste cu H.! Sa va distrati bine in vacanta! Sanatate bunicii !
DENISA nu mai fi asa pesimista Tot intr-un articol de gen citeam acum vreo doi ani de medicamentul ce-l iau eu acum si uite ca e deja scos pe piata inca de anul trecut! Distractie si voua la cabana!

Noi ... loco.Noroc cu casa.Am fost si alaltaieri si ieri dupa-amiaza pe-acolo pana seara.Deja au inflorit si cateva lalele.Lacrimioare vor fi cu duiumul si se pare ca anul asta avem si liliac,ca liliacul vecinului a facut un pui la noi in curte.Oricum ne luam de la el din pom la o adica
LILI am mirosit floricelele alea si nu miros defel Poate or fi micsunele cum zici,dar nemirositoare? In schimb am primit azi un buchetel de floricele mov de la fratemeu,un fel de care n-am mai vazut si astea miros de te lesineaza Seamana un pic cu zambilele - dar nu-s zambile.Ce mi-e ciuda ca n-avem decat narcise galbene Mie imi plac cele albe si vad ca de-alea nu mai ies.Acum ce-i drept n-am plantat absolut nimic in materie de flori pe-acolo,toate ies asa singurele in virtutea inertiei

Ia sa va intreb si pe voi ceva:
Voi ce stiti,e posibil sa te apuce asa din senin alergia la varsta asta ,daca n-ai avut asa ceva? Ca mi-a picat fisa aseara: mi se pare cam dubios ca de vreo saptamana imi curge toata ziulica nasul si mai si stranut din cand in cand.Si cam de pe-atunci au inflorit pomii! Chiar asa coincidenta?
Faza distractiva e ca am citit ca cei ce au alergii sunt paziti de cancer,mai ales de cel de piele.Ce sa zic.Eu mai aveam alergii cand eram mica la capsuni mi se pare,mai faceam urticarie.Mami a avut alergie chiar si la ceva medicamente antiinflamatoare,iar bunica materna avea astm.Taica-meu se umplea de pete pe maini de la ... sucul de rosii.Deci normal as avea de la cine mostenii una alta.
INGRID Diana ta cum mai e,cu presupusa alergie? Aaaa apropo de mucii mei,daca stau bine sa ma gandesc si Tudor e de-o vreme cu oarecare muci uneori curgatori fara niciun alt semn de raceala! Oare sa fie si la el pe baza alergica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola !!!
Am intrat sa vad ce mai faceti ...... ca de muuult nu am mai citit .
Noi in vacanta saptamana asta , pana marti , azi am avut zi de LENEVEALA dar mai trebuie si din asta , nu ? Ma rog , am facut colorat doar ouale azi . AM zis ca azi ma odihnesc pt maine , cand o sa am o gramada de treaba .
Moni , da alergiile pot sa apara la orice varsta , nu stiu daca te bucura sau nu sa auzi asta . Nicu e cu alergie in ultimii ani , de cand e aici in Es , si se manifesta doar ca are ...ochii rosii .
Cu Clara ce sa mai zic , eu i-am detectat alergie la ibuprofen si banuiam ceva intoleranta la ou . Acum 2 luni am fost sa-i facem teste de alergie si i-a iesit asa : ou (si albus si galbenus) , praf , caini , pisici , graminee . In iunie urmeaza alta tura de teste.
Voiam cu ocazia asta sa-i raspund si lui Ingrid , de cand fac si eu tot la 3 zile curatenie la ea in camera foarte minutios e mai ok : praful il sterg de forma ca spal efectiv toata mobila si ce mai e pe acolo cu o laveta umeda , apoi sterg cu uscat . Si incerc sa folosesec la ea in camera doar apa , fara alte substante de curatat ca si alea lasa urme . Ultima data am pus un balsam Ver Nel parca , e mai persistent mirosul fata de cel care il folosesc eu in mod normal, si a inceput sa stranute si de la ala !
Cea mai nasoala cu care ne confruntam e cu oul . Incerc sa-i evit cat pot sa-i dau orice contine ou . Noroc ca nu e cu prajiturile ca mama-sa , inca , ca nu stiu ce faceam . Oricum am acum retete de chec fara ou si o sa-i fac .
Bee ce idioti aia la faculta . Cu uitare din asta s-a confruntat si fratele meu anul trecut ca putea sa ia o bursa la master (pe langa cea de la doctorat) si cica o pofa ¨¨a uitat¨¨ sa-i treaca o nota . Nesimtiti ...Pupici la copilasi si tie multa sanatate si rabdare .
Lili , condoleante pt pierderile suferite , ai acum treaba cu 3 bolnavi in casa !!
Denisa pupici si spor la gasit un nou job ! Fruntea sus tu esti puternica , cumva se va rezolva totul.
Mira sa aveti o vacanta super !
Bueno, pai in caz ca nu mai intru va doresc sa petreceti sarbatori Pascale frumoase si pline de bucurii !

Mergi la inceput